Повезане вести

Сјајан посао: Црно-белих! Нови двогодишњи уговор за једног од најважнијих шрафова "парног ваљка"

Сјајан посао: Црно-белих! Нови двогодишњи уговор за једног од најважнијих шрафова "парног ваљка"

Спортал блиц 18.03.2021
данас је обавио велики посао. Нови двогодишњи уговор потписао је српски фудбалер и тако продужио верност црно-белим бојама. Момак који за два дана пуни 26 година био је члан шампионске генерације која је тријумфовала на… »
Биће још потписа у Партизану - директор обећао: Везиста продужио уговор, али то је само почетак!

Биће још потписа у Партизану - директор обећао: Везиста продужио уговор, али то је само почетак!

Мондо 18.03.2021
Генерални директор отворено о резултатима клуба, Ивици Краљу, продужавању уговора... Генерални директор отворено о резултатима клуба, Ивици Краљу, продужавању уговора... Партизан урадио велики посао, а Саша Здјелар потписао… »
Саша Здјелар - Шта се променило за ове три године?

Саша Здјелар - Шта се променило за ове три године?

Спортске.нет 18.03.2021
Пренели смо раније данас, Саша Здјелар је продужио уговор са Партизаном на још две године, а то је учинио у клупским просторијама, заједно са генералним директором Партизана Милошем Вазуром. У првој изјави за клупски сајт после… »
Саша је порастао, сазрео и схватио шта је заправо Партизан

Саша је порастао, сазрео и схватио шта је заправо Партизан

Моззарт спорт 18.03.2021
Емотивне речи Здјелара после потписивања новог уговора са црно-белима. Има Партизан можда и боље играче, али тешко да има константнијег од Саше Здјелара. И чини се да би 25-годишњи везиста могао да се заиста упише златним… »
Здјелар након новог уговора: Већ дуго живим свој сан из детињства!

Здјелар након новог уговора: Већ дуго живим свој сан из детињства!

Хот спорт 18.03.2021
У Партизан је из Олимпијакоса дошао 2018. године и до данас је у црно-белом дресу одиграо 150 утакмица. Саша Здјелар, играч средине терена, данас је у службеним просторијама у Хумској, у присуству генералног директора г. Милоша… »
Порастао сам, сазрео и схватио шта је Партизан: Какве речи љубимца Гробара, није чудо што га сви цене!

Порастао сам, сазрео и схватио шта је Партизан: Какве речи љубимца Гробара, није чудо што га сви цене!

Мондо 18.03.2021
"Када погледам да сам за свега 3 године одиграо 150 утакмица, то сигурно показује да сам вредно радио". "Када погледам да сам за свега 3 године одиграо 150 утакмица, то сигурно показује да сам вредно радио". Саша Здјелар и… »
ПОТПИС ДАНА - То се чекало у Партизану!

ПОТПИС ДАНА - То се чекало у Партизану!

Спортске.нет 18.03.2021
Оно што се очекивало већ неколико месеци у Хумској, данас је коначно реализовано. Искусни везиста црно-белих и један од најстандарднијих фудбалера Партизана Саша Здјелар потписао је данас нови уговор са клубом из Хумске, у… »
Здјелар у Партизану још две године

Здјелар у Партизану још две године

Вести онлине 18.03.2021
Фудбалер Партизана Саша Здјелар продужио је уговор на још две године, саопштили су црно-бели. Здјелар је у Партизан дошао крајем јануара 2018. године из Олимпијакоса. Он је до сада одиграо 154 утакмице и постигао шест голова за… »
Један од битнијих играча остаје у Партизану: Потписан нови двогодишњи уговор!

Један од битнијих играча остаје у Партизану: Потписан нови двогодишњи уговор!

Хот спорт 18.03.2021
Партизан чува стандардног играча. Саша Здјелар и ФК Партизан постигли су договор о продужетку сарадње. Потписан је нови уговор на две године. Он је у клубу од 2018. године. Одиграо је 154 утакмице на којима је забележио 6 голова… »
Саша Здјелар још две године у Партизану

Саша Здјелар још две године у Партизану

Дневник 18.03.2021
БЕОГРАД: Српски фудбалер Саша Здјелар потписао је данас нови двогодишњи уговор са Партизаном, саопштили су црно-бели. Здјелар, члан шампионске генерације Србије са омладинског шампионата света на Новом Зеланду, у Хумску је… »
Потпис који се чекао у Партизану, Здјелар продужио верност

Потпис који се чекао у Партизану, Здјелар продужио верност

Нова 18.03.2021
Саша Здјелар потписао је нови двогодишњи уговор са Партизаном, саопштили су црно-бели. Члан шампионске генерације Србије са У20 шампионата света на Новом Зеланду, у Хумску је стигао пре скоро четири године из Олимпијакоса. У… »

Вести дана »