Повезане вести

“Дивила сам се Федереру, али Ђоковић пати, зове доктора, па настави да игра”

“Дивила сам се Федереру, али Ђоковић пати, зове доктора, па настави да игра”

Вести онлине 18.03.2021
Румунска тенисерка Симона Халеп, дала је интервју у којем се, између осталог дотакле и мушког тениса, као и Новака Ђоковића и Роџера Федерера. Трећа тенисерка света је истакла да Новак никад не одустаје. – Ђоковић је прави… »
Искрено о Новаку: ‘Он је пример свима, али Федерер је геније!’

Искрено о Новаку: ‘Он је пример свима, али Федерер је геније!’

Хот спорт 18.03.2021
Симон Халеп похвалила је српског аса, али и открила кога она највише воли! Једна од најбољих тенисерки на свету Симона Халеп говорила је о Новаку Ђоковићу, искључиво у суперлативу! ‘Ђоковић је спортиста за пример. Његова снага… »
Халеп: Ђоковић је спортиста за пример, али мени је Федерер геније

Халеп: Ђоковић је спортиста за пример, али мени је Федерер геније

Н1 Инфо 18.03.2021
Трећа тенисерка света Симона Халеп је у разговору за румунски Дигиспорт причала о томе како види мушки тенис и Новака Ђоковића који је недавно освојио Аустралијан Опен, Роџера Федерера који се вратио после 400 дана, као и Рафу… »
Ево због чега је Новак најбољи на свету: Ђоковић пати, зове доктора, па настави да игра

Ево због чега је Новак најбољи на свету: Ђоковић пати, зове доктора, па настави да игра

Вечерње новости 18.03.2021
МНОГО је испричано о менталној снази Новака Ђоковића, који је у том сегемнту без премца. Када се чини да губи меч српски ас се издигне и преокрене резултат, што се видело и на Аустралијан опену. И то у драматичном мечу са… »
"Новак пати, зове доктора, али настави да игра": Идол јој је Федерер, али њене речи о Ђоковићу су главна тема!

"Новак пати, зове доктора, али настави да игра": Идол јој је Федерер, али њене речи о Ђоковићу су главна тема!

Мондо 18.03.2021
Она воли да прича о Србину. Она воли да прича о Србину. Новак Ђоковић је тенисер којим се многи диве, а таквих има и у женској конкуренцији. Некада најбоља тенисерка света Симона Халеп одушевљено је коментарисала како Ђоковић… »

Вести дана »