Повезане вести
Марија Шерифовић о дисквалификованој звезди Гранда
Нова 18.03.2021
"Дошао је тренутак да се огласим и ја као ментор Вање Кнежевић, покушаћу да будем што краћа. За читаву ситуацију сам сазнала у авиону. Сматрам апсолутно суманутим и ненормалним да кандидат који је у такмичењу шерује садржај… »
Чини ми се да су сви претерали! Марија Шерифовић огласила се након скандала у звездама гранда: Ово ником није требало, жао ми…
Курир 18.03.2021
Марија Шерифовић огласила се на свом Инстаграм налогу након што се сазнало да је Вања Кнежевић дисквалификована. Марија је била ментор поменуте кандидаткиње: - Дошао је тренутак да се огласим и ја као ментор Вање Кнежевић… »
Карлеушу су због овог снимка разапели на мрежама: Изазвала бурне реакције након којих је Вања дисквалификована! (видео)
Мондо 18.03.2021
Ево шта је ЈК рекла кандидаткињи и изазвала бес. Ево шта је ЈК рекла кандидаткињи и изазвала бес. Учесница музичког такмичења "Звезде Гранда" Вања Кнежевић дисквалификована је због рипостовања објава у којима су поједини… »
Марија шерифовић се супротставила Карлеуши и бранила вању: Овако је реаговала у емисији - "Културна је и васпитана!"
Мондо 18.03.2021
Дисквалификована такмичарка била је у Маријином тиму. Дисквалификована такмичарка била је у Маријином тиму. Бурне реакције поводом дисквалификације такмичарке из "Звезда Гранда", 18-годишње Вање Кнежевић, на иницијативу Јелене… »
Заборавиће те већ сутра, нека твој аутогол буде свима за наук! Скандал се наставља, препуцавање јк и Вање још жешће!
Мондо 18.03.2021
"Не треба ми Ваше жаљење", поручила је Вања Јелени. "Не треба ми Ваше жаљење", поручила је Вања Јелени. Дисквалификација Вање Кнежевић из такмичења "Звезде Гранда" изазвала је бурне реакције, а чланица жирија Јелена… »
Вести дана »
(Радарски снимци) Ледена маса се шири! Све је почело у тачно 5 јутрос: Ево како ће се невреме кретати из сата у сат, скоро цела мапа Србије у истој боји
Блиц пре 36 минутајош 6 повезаних
Бивши министар користио државни новац за путовања са породицом. Откривено зашто је ухапшен Милутин Симовић: пребачен у спушки затвор
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Зеленски: Кина помаже Русији у ударима на енергетски сектор; ФСБ: Спречен терористички напад у Сибиру
РТВ пре 46 минутајош 1 повезана