Povezane vesti
Ibrahimović o pozivu u reprezentaciju: ‘Zaslužio sam to!’
Hot sport 18.03.2021
U njegovim godinama mnogi postaju treneri, a on jednostavno ne planira da prestane sa fasciniranjem apsolutno svih! Zlatan Ibrahimović je i pored činjenice da ima 39 godina pozvan u reprezentaciju Švedske. Igra fenomenalan fudbal ove sezone i jedan je… »
Ibrahimović: Nisu me pozvali u reprezentaciju zbog mog imena
Mozzart sport 18.03.2021
"Ne mogu da budem igrač kakav sam bio pre pet, deset, 15, 20 godina. Sada imam potpuno drugačiju telesnu građu i način igre. Ali sam i dalje na visokom nivou", ističe Šveđanin. Vest o povratku Zlatana Ibrahimovića u reprezentaciju Švedske posle… »
Ibrahimović Na spisku sam jer sam zaslužio
Vesti online 18.03.2021
Zlatan Ibrahimović dobio je poziv za reprezentaciju, prvi put od 2016. godine, i to u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Bez obzira na svojih 39 godina, Ibrahimović je u dobroj formi, a selektor je potvrdio da planira da ga pozove i u tim koji će… »
Ibra: Nisam isti igrač kao pre pet godina, ali ja sam Zlatan
Nova 18.03.2021
Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović rekao je da zaslužuje da se nađe u nacionalnom timu svoje zemlje, iako je na pragu 40. godine. Zlatan je dobio poziv, pet godina otkako je rekao “zbogom” Švedskoj, ali se predomislio i prihvatio poziv Jane… »
Vesti dana »

Tri gola, dva penala i pobeda Vojvodine protiv OFK Beograda vredna trećeg mesta
Nova pre 35 minutajoš 22 povezane

Vučević kaže da će BIA ispitati glasanje na Pravnom fakultetu, za SSP to je zloupotreba službe
Danas pre 6 satijoš 18 povezanih

Trump premešta savetnika za nacionalnu bezbednost na funkciju u UN-u
Bloomberg Adria pre 11 satijoš 18 povezanih