Повезане вести
Вучић: Небојши Стефановићу замерам на објективној одговорности
Слободна Европа 18.03.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас (18. март) да не мисли да је министар одбране Небојша Стефановић увезан са организованим криминалом, али да му замера „на објективној одговорности“. „Замерио сам му много… »
Вучић о Стефановићу: Замерам му на објективној одговорности
Нова 18.03.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас гостујући на РТС да ни у једном тренутку није помислио, нити мисли да је бивши министар полиције Небојша Стефановић увезан у организовани криминал и да колико год људи из СНС-а… »
Вучић: Не мислим да је Стефановић умешан у организовани криминал
Н1 Инфо 18.03.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је, гостујући на РТС-у, да "нити мисли, нити би помислио да је министар Небојша Стефановић умешан у организовани криминал". „Нити бих помислио, нити мислим да је Небојша Стефановић… »
Вести дана »
Зашто се онда водио овај рат? Иран прогласио победу над САД, Вашингтон пристао и на престанак рата у Либану “Американци већ после 10 дана схватили да не могу победити“
Дневник пре 9 минутајош 53 повезане
Петоро повређених у Лесковцу! Детаљи експлозије у којој су повређена рођена браћа
Блиц пре 1 сатјош 22 повезане
Временска прогноза Србије: захлађење са мразем и падавинама до суботе, топлије за Васкрс
Наслови.аи пре 2 сатајош 42 повезане