Повезане вести

Рат због звезде Гранда: ЈК отпратила Шерифовић с Инстаграма

Рат због звезде Гранда: ЈК отпратила Шерифовић с Инстаграма

Нова 19.03.2021
Марија Шерифовић, менторка дисквалификоване звезде Гранда Вање Кнежевић, огласила се јуче на Инстаграму овим поводом, након чега је од своје колегинице и пријатељице Јелене карлеуше добила "отпрат" на поменутој друштвеној… »
Крај пријатељства? Карлеуша отпратила Марију са Инстаграма

Крај пријатељства? Карлеуша отпратила Марију са Инстаграма

Вечерње новости 18.03.2021
ПОВОДОМ дискфалификације кандидаткиње Вање Кнезевић из емисије Звезде Гранда, огласила се и њена менторка Марија Шерифовић, након чега је уследио и неочекивани потез поп звезде Јелене Карлеуше. Наиме, ЈК је само неколико… »
"Постојали су: Покушаји... Ужасно ми је" Марија Шерифовић је била Вањина менторка, а ево шта каже о њеној дисквалификацији…

"Постојали су: Покушаји... Ужасно ми је" Марија Шерифовић је била Вањина менторка, а ево шта каже о њеној дисквалификацији…

Блиц 18.03.2021
Вања Кнежевић (18), такмичарка која је дисквалификована из "Звезда Гранда" због, како је навела, Инстаграм сторија, изазвала је праву буру у јавности и море коментара о свему што се пред камерама десило. Марија Шерифовић, иначе… »
"Заувек сам завршила са звездама Гранда": Дисквалификована такмичарка рекла своје: "Срећна сам..."

"Заувек сам завршила са звездама Гранда": Дисквалификована такмичарка рекла своје: "Срећна сам..."

Блиц 18.03.2021
Вања Кнежевић (18), такмичарка која је дисквалификована из "Звезда Гранда" због, како је навела, Инстаграм сторија, поново се огласила на овој друштвеној мрежи, а хаос око ње се не стишава. Вања је многе одушевила својим… »

Вести дана »