Повезане вести

"Развела си ме, с*ебала си ми живот" - Ша дивљао по задрузи: Невиђени хаос у ријалитију, Тара му се смејала у лице!

"Развела си ме, с*ебала си ми живот" - Ша дивљао по задрузи: Невиђени хаос у ријалитију, Тара му се смејала у лице!

Мондо 19.03.2021
Репер побеснео и ломио све пред собом. Репер побеснео и ломио све пред собом. Турбулентна афера Таре Симов и Ненада Алексића Ша, због које је реперова супруга Ивана Алексић одлучила да се разведе, не престаје да интригира, како… »
Ша изгубио контролу, ломио и дивљао по задрузи: Репера мучи што ће му породица видети вреле сцене с љубавницом Таром! (видео)…

Ша изгубио контролу, ломио и дивљао по задрузи: Репера мучи што ће му породица видети вреле сцене с љубавницом Таром! (видео)…

Курир 19.03.2021
Турбулентна афера Таре Симов и Ненада Алексића Ша, због које је реперова супруга Ивана Алексић одлучила да га остави, не престаје да интригира, како станаре Беле куће, тако и целокупну домаћу јавност. Ша је у раним јутарњим… »
Репер ША ПОДИВЉАО, па ускочио у КРЕВЕТ са Таром!

Репер ША ПОДИВЉАО, па ускочио у КРЕВЕТ са Таром!

Свет & Скандал 19.03.2021
Ненад Алексић Ша и Тара Симов синоћ су се посвађали на „крв и нож” након чега је репер покушао да побегне са имање „Задруга”. Када се све стишало, њих двоје су у изолацији поново подгрејали страсти, и то у кревету. Ша подивљао… »
Ново дивљање у задрузи: Репер се поново пентрао по крову - уместо бекства и казне од 50.000 евра, раскид! (видео)

Ново дивљање у задрузи: Репер се поново пентрао по крову - уместо бекства и казне од 50.000 евра, раскид! (видео)

Мондо 19.03.2021
Нова драма љубавника. Нова драма љубавника Ненад Алексић Ша се целу ноћ свађао са љубавницом Таром Симов, а пред зору дошло је до кулминације. Наиме, Тара је поново довела репера до лудила и по ко зна који пут Ша је покушао да… »
Хаос! "развела си ме, уништила си ми живот" Ша побеснео због Таре, хтео да бежи из Задруге - почео да ломи и баца

Хаос! "развела си ме, уништила си ми живот" Ша побеснео због Таре, хтео да бежи из Задруге - почео да ломи и баца

Блиц 19.03.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша су се синоћ поново посвађали, након чега је репер поново покушао да побегне из "Задруге". Наиме, Ша се попео се на кров у економском дворишту и покушао да је побегне из ријалитија. Фран Пујас, Јован… »

Вести дана »