Povezane vesti
"Razvela si me, s*ebala si mi život" - Ša divljao po zadruzi: Neviđeni haos u rijalitiju, Tara mu se smejala u lice!
Mondo 19.03.2021
Reper pobesneo i lomio sve pred sobom. Reper pobesneo i lomio sve pred sobom. Turbulentna afera Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, zbog koje je reperova supruga Ivana Aleksić odlučila da se razvede, ne prestaje da intrigira, kako učesnike rijalitija… »
Ša izgubio kontrolu, lomio i divljao po zadruzi: Repera muči što će mu porodica videti vrele scene s ljubavnicom Tarom…
Kurir 19.03.2021
Turbulentna afera Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, zbog koje je reperova supruga Ivana Aleksić odlučila da ga ostavi, ne prestaje da intrigira, kako stanare Bele kuće, tako i celokupnu domaću javnost. Ša je u ranim jutarnjim časovima zbog napada… »
Reper ŠA PODIVLJAO, pa uskočio u KREVET sa Tarom!
Svet & Skandal 19.03.2021
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov sinoć su se posvađali na „krv i nož” nakon čega je reper pokušao da pobegne sa imanje „Zadruga”. Kada se sve stišalo, njih dvoje su u izolaciji ponovo podgrejali strasti, i to u krevetu. Ša podivljao –… »
Novo divljanje u zadruzi: Reper se ponovo pentrao po krovu - umesto bekstva i kazne od 50.000 evra, raskid! (video)
Mondo 19.03.2021
Nova drama ljubavnika. Nova drama ljubavnika Nenad Aleksić Ša se celu noć svađao sa ljubavnicom Tarom Simov, a pred zoru došlo je do kulminacije. Naime, Tara je ponovo dovela repera do ludila i po ko zna koji put Ša je pokušao da pobegne iz… »
Haos! "razvela si me, uništila si mi život" Ša pobesneo zbog Tare, hteo da beži iz Zadruge - počeo da lomi i baca
Blic 19.03.2021
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su se sinoć ponovo posvađali, nakon čega je reper ponovo pokušao da pobegne iz "Zadruge". Naime, Ša se popeo se na krov u ekonomskom dvorištu i pokušao da je pobegne iz rijalitija. Fran Pujas, Jovan Cvijetić Cvele i… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 25 minutajoš 36 povezanih

Studenti pokušali blokirati Skupštinu Novog Sada, policija ih tukla
Al Jazeera pre 0 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
Danas pre 54 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 25 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih