Povezane vesti
Bajden još jednom potvrdio da je "gaf mašina": Dva puta u svom govoru napravio istu grešku
Blic 19.03.2021
Američki portal Njujork post piše od tome kako je predsednik Džo Bajden dva puta u poslednje vreme nazvao potpredsednicu Kamalu Haris predsednikom SAD. On je najpre u govoru održanom u četvrtak povodom podele oko 100 miliona vakcina u SAD Harisovu… »
Kamala Haris je...Predsednik? Da li je Bajden napravio novi gaf ili slučajno otkrio pravu istinu? (video)
Pravda 19.03.2021
Američki predsednik Džo Bajden napravio je još jedan u nizu javnih gafova, pošto je potpredsednicu Kamalu Haris nazvao predsednicom. „Kada smo predsednica Haris i ja“, rekao je Bajden na konferenciji za štampu o programu vakcinacije protiv virusa… »
Bajden više nije predsednik SAD: Novi gaf prvog čoveka Amerike, evo koga je unapredio na tu funkciju (video)
Kurir 19.03.2021
Predsednik SAD Džo Bajden napravio je još jedan u nizu javnih gafova, pošto je potpredsednicu Kamalu Haris nazvao predsednicom. "Kada smo predsednica Haris i ja", rekao je Bajden na konferenciji za štampu o programu vakcinacije protiv virusa korona u… »
Novi Bajdenov gaf: Kamalu Haris nazvao predsednicom
Nova 19.03.2021
Američki predsednik Džo Bajden napravio je još jedan u nizu javnih gafova, pošto je potpredsednicu Kamalu Haris nazvao predsednicom. „Kada smo predsednica Haris i ja“, rekao je Bajden na konferenciji za štampu o programu vakcinacije protiv virusa… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta predlaže Slavici Đukić Dejanović: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih

Sahranjeni stradali u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 1 satjoš 58 povezanih

Prvi narodni zbor održan u Loznici: ‘Vrijeme da vidimo koliko nas ima spremnih’
Al Jazeera pre 6 satijoš 19 povezanih

„Taktika salame“ vlasti u Srbiji: Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih