Повезане вести
Бајден још једном потврдио да је "гаф машина": Два пута у свом говору направио исту грешку
Блиц 19.03.2021
Амерички портал Њујорк пост пише од томе како је председник Џо Бајден два пута у последње време назвао потпредседницу Камалу Харис председником САД. Он је најпре у говору одржаном у четвртак поводом поделе око 100 милиона… »
Камала Харис је...Председник? Да ли је Бајден направио нови гаф или случајно открио праву истину? (видео)
Правда 19.03.2021
Амерички председник Џо Бајден направио је још један у низу јавних гафова, пошто је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом. „Када смо председница Харис и ја“, рекао је Бајден на конференцији за штампу о програму… »
Бајден више није председник САД: Нови гаф првог човека Америке, ево кога је унапредио на ту функцију (видео)
Курир 19.03.2021
Председник САД Џо Бајден направио је још један у низу јавних гафова, пошто је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом. "Када смо председница Харис и ја", рекао је Бајден на конференцији за штампу о програму вакцинације… »
Нови Бајденов гаф: Камалу Харис назвао председницом
Нова 19.03.2021
Амерички председник Џо Бајден направио је још један у низу јавних гафова, пошто је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом. „Када смо председница Харис и ја“, рекао је Бајден на конференцији за штампу о програму… »
Вести дана »
Гориво на пумпама у Србији без промене цене, важе до 12. јуна до 15 сати
Дневник пре 35 минутајош 29 повезаних
ЕУ медији: Подгорица близу чланства у Унији, Србија највише проблематична
Данас пре 20 минутајош 108 повезаних
СПЦ: Појасу Пресвете Богородице се поклонило више од 800.000 особа, сутра га испраћамо из Храма
Нова пре 1 сатјош 46 повезаних
Кијев напао теретне бродове у Азовском мору, експлодирао дрон у Румунији
BBC News пре 30 минутајош 34 повезане
Градоначелник и председник Скупштине општине Северне Митровице оптужени за вандализам
Инсајдер пре 1 сатјош 23 повезане