Повезане вести
Бајден још једном потврдио да је "гаф машина": Два пута у свом говору направио исту грешку
Блиц 19.03.2021
Амерички портал Њујорк пост пише од томе како је председник Џо Бајден два пута у последње време назвао потпредседницу Камалу Харис председником САД. Он је најпре у говору одржаном у четвртак поводом поделе око 100 милиона… »
Камала Харис је...Председник? Да ли је Бајден направио нови гаф или случајно открио праву истину? (видео)
Правда 19.03.2021
Амерички председник Џо Бајден направио је још један у низу јавних гафова, пошто је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом. „Када смо председница Харис и ја“, рекао је Бајден на конференцији за штампу о програму… »
Бајден више није председник САД: Нови гаф првог човека Америке, ево кога је унапредио на ту функцију (видео)
Курир 19.03.2021
Председник САД Џо Бајден направио је још један у низу јавних гафова, пошто је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом. "Када смо председница Харис и ја", рекао је Бајден на конференцији за штампу о програму вакцинације… »
Нови Бајденов гаф: Камалу Харис назвао председницом
Нова 19.03.2021
Амерички председник Џо Бајден направио је још један у низу јавних гафова, пошто је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом. „Када смо председница Харис и ја“, рекао је Бајден на конференцији за штампу о програму… »
Вести дана »
„Или новац данас или крв сутра“: Драма на самиту у Бриселу, не могу да се договоре око кључног питања
Нова пре 40 минутајош 30 повезаних
Министарство здравља издало хитан налог за повлачење хране за бебе Аптамил: Пронађена бактерија
Глас Зајечара пре 29 минутајош 22 повезане
Вучић са председником Грузије: Ускоро отварамо амбасаду у Тбилисију, споразум о слободној трговини до краја 2026.
Невсмакс Балканс пре 20 минутајош 19 повезаних
Фицо:Србија најбоље припремљена, а ЕУ стално измишља нове услове за придруживање
НИН пре 24 минутајош 16 повезаних