Повезане вести

Бајден још једном потврдио да је "гаф машина": Два пута у свом говору направио исту грешку

Бајден још једном потврдио да је "гаф машина": Два пута у свом говору направио исту грешку

Блиц 19.03.2021
Амерички портал Њујорк пост пише од томе како је председник Џо Бајден два пута у последње време назвао потпредседницу Камалу Харис председником САД. Он је најпре у говору одржаном у четвртак поводом поделе око 100 милиона… »
Камала Харис је...Председник? Да ли је Бајден направио нови гаф или случајно открио праву истину? (видео)

Камала Харис је...Председник? Да ли је Бајден направио нови гаф или случајно открио праву истину? (видео)

Правда 19.03.2021
Амерички председник Џо Бајден направио је још један у низу јавних гафова, пошто је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом. „Када смо председница Харис и ја“, рекао је Бајден на конференцији за штампу о програму… »
Бајден више није председник САД: Нови гаф првог човека Америке, ево кога је унапредио на ту функцију (видео)

Бајден више није председник САД: Нови гаф првог човека Америке, ево кога је унапредио на ту функцију (видео)

Курир 19.03.2021
Председник САД Џо Бајден направио је још један у низу јавних гафова, пошто је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом. "Када смо председница Харис и ја", рекао је Бајден на конференцији за штампу о програму вакцинације… »
Нови Бајденов гаф: Камалу Харис назвао председницом

Нови Бајденов гаф: Камалу Харис назвао председницом

Нова 19.03.2021
Амерички председник Џо Бајден направио је још један у низу јавних гафова, пошто је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом. „Када смо председница Харис и ја“, рекао је Бајден на конференцији за штампу о програму… »

Вести дана »