Повезане вести
Бајден још једном потврдио да је "гаф машина": Два пута у свом говору направио исту грешку
Блиц 19.03.2021
Амерички портал Њујорк пост пише од томе како је председник Џо Бајден два пута у последње време назвао потпредседницу Камалу Харис председником САД. Он је најпре у говору одржаном у четвртак поводом поделе око 100 милиона… »
Камала Харис је...Председник? Да ли је Бајден направио нови гаф или случајно открио праву истину? (видео)
Правда 19.03.2021
Амерички председник Џо Бајден направио је још један у низу јавних гафова, пошто је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом. „Када смо председница Харис и ја“, рекао је Бајден на конференцији за штампу о програму… »
Бајден више није председник САД: Нови гаф првог човека Америке, ево кога је унапредио на ту функцију (видео)
Курир 19.03.2021
Председник САД Џо Бајден направио је још један у низу јавних гафова, пошто је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом. "Када смо председница Харис и ја", рекао је Бајден на конференцији за штампу о програму вакцинације… »
Нови Бајденов гаф: Камалу Харис назвао председницом
Нова 19.03.2021
Амерички председник Џо Бајден направио је још један у низу јавних гафова, пошто је потпредседницу Камалу Харис назвао председницом. „Када смо председница Харис и ја“, рекао је Бајден на конференцији за штампу о програму… »
Вести дана »
Студентска листа одржала скуп у Нишу под називом "Раскршће": "Пред друштвом је избор какву државу желимо"(ФОТО, ВИДЕО)
Инсајдер пре 6 сатијош 22 повезане
РИК: У Србији укупно 6.450.523 бирача за парламентарне изборе 25. октобра
Невсмакс Балканс пре 6 сатијош 9 повезаних
РИК одбио захтев Студентске листе за више бирачких места у дијаспори, најављене жалбе
Невсмакс Балканс пре 6 сатијош 10 повезаних
"Само ми о томе одлучујемо!" Украјина одговорила Трампу на изјаву да Зеленски треба да буде смењен с места председника државе: "Народ га подржава, он ратује за слободу и независност!"
Блиц пре 1 данјош 110 повезаних
Циклон Исајас оставио скоро 600.000 људи без струје, проглашено ванредно стање на Флориди и у Алабами
Телеграф пре 1 данјош 16 повезаних