Povezane vesti

Gocu Božinovsku jure IZVRŠITELJI! Pomoć države otišla na RAČUNE

Gocu Božinovsku jure IZVRŠITELJI! Pomoć države otišla na RAČUNE

Svet & Skandal 19.03.2021
Goca Božinovska kao i mnogi pevači bori se sa finansijskim problemima, a sada su je pojurili izvršitelji! Ona tokom korone odbija tezge, pa joj pomoć države koju su dobili estradni umetnici od države mnogo značila! – Meni je prošle godine mama u… »
Došli mi izvršitelji zbog računa od 8.000 dinara: Pevačica sad duguje 30.000 - Ići ću u nadnicu!

Došli mi izvršitelji zbog računa od 8.000 dinara: Pevačica sad duguje 30.000 - Ići ću u nadnicu!

Mondo 19.03.2021
Pevačica Goca Božinovska otkrila da je zbog brige o majci zaboravila da plati jedan račun - sada duguje četiri puta više! Pevačica Goca Božinovska otkrila da je zbog brige o majci zaboravila da plati jedan račun - sada duguje četiri puta više… »
Izvršitelji zakucali na vrata goce božinovske: Pevačica dužna 30.000: "Za bebu će se zaraditi, ni naši roditelji nisu…

Izvršitelji zakucali na vrata goce božinovske: Pevačica dužna 30.000: "Za bebu će se zaraditi, ni naši roditelji nisu…

Blic 19.03.2021
Pevačica Goca Božinovska tvrdi da iako dobija pozive da peva na raznim veseljima, ona to ne čini, ali i da ima problem sa izvršiteljima zbog jednog neplaćenog računa. Pevačica nije platila račun od 8.000 dinara, a sada mora da iskešira 30.000. -… »
Goci božinovskoj izvršitelji zakucali na vrata zbog 30.000: Još malo nećemo imati šta da jedemo, ići ćemo u nadnicu i…

Goci božinovskoj izvršitelji zakucali na vrata zbog 30.000: Još malo nećemo imati šta da jedemo, ići ćemo u nadnicu i…

Kurir 19.03.2021
Pevačica Goca Božinovska se tokom korone pridržava svih propisanih mera, ali, kako kaže, pozivi za privatna slavlja i sada ne manjkaju. - Čovek me zvao za punoletstvo sinu, za desetak gostiju. Naravno, nisam prihvatila, odmah sam odbila. Gde ću da… »

Vesti dana »