Povezane vesti
Gocu Božinovsku jure IZVRŠITELJI! Pomoć države otišla na RAČUNE
Svet & Skandal 19.03.2021
Goca Božinovska kao i mnogi pevači bori se sa finansijskim problemima, a sada su je pojurili izvršitelji! Ona tokom korone odbija tezge, pa joj pomoć države koju su dobili estradni umetnici od države mnogo značila! – Meni je prošle godine mama u avgustu… »
Izvršitelji zakucali na vrata goce božinovske: Pevačica dužna 30.000: "Za bebu će se zaraditi, ni naši roditelji nisu imali"…
Blic 19.03.2021
Pevačica Goca Božinovska tvrdi da iako dobija pozive da peva na raznim veseljima, ona to ne čini, ali i da ima problem sa izvršiteljima zbog jednog neplaćenog računa. Pevačica nije platila račun od 8.000 dinara, a sada mora da iskešira 30.000. - Čovek me… »
Došli mi izvršitelji zbog računa od 8.000 dinara: Pevačica sad duguje 30.000 - Ići ću u nadnicu!
Mondo 19.03.2021
Pevačica Goca Božinovska otkrila da je zbog brige o majci zaboravila da plati jedan račun - sada duguje četiri puta više! Pevačica Goca Božinovska otkrila da je zbog brige o majci zaboravila da plati jedan račun - sada duguje četiri puta više! Pevačica… »
Goci božinovskoj izvršitelji zakucali na vrata zbog 30.000: Još malo nećemo imati šta da jedemo, ići ćemo u nadnicu i dnevnicu…
Kurir 19.03.2021
Pevačica Goca Božinovska se tokom korone pridržava svih propisanih mera, ali, kako kaže, pozivi za privatna slavlja i sada ne manjkaju. - Čovek me zvao za punoletstvo sinu, za desetak gostiju. Naravno, nisam prihvatila, odmah sam odbila. Gde ću da upadam… »
Vesti dana »

Meteorolog Nedeljko Todorović otkriva da li već treba da pripremamo topliju garderobu
Danas pre 16 minutajoš 36 povezanih

Povećanje penzija 12 odsto! Ministar Mali potvrdio, ovo su uvećanja koja slede
Blic pre 26 minutajoš 23 povezane

Junajted grupa potvrdila da su Miler i Lučić razgovarali: „Snimak nepotpun, nije bilo pritiska, ne potkopavamo sopstvene medije“
Nedeljnik pre 56 minutajoš 11 povezanih

Protesti u Srbiji: Danas saslušanja privedenih tokom protesta kod Filozofskog u Novom Sadu, okupljanje ispred suda
NIN pre 41 minutajoš 9 povezanih