Povezane vesti
Protest fitnes instruktora: Mi smo izvor zdravlja, ne zaraze
Nova 19.03.2021
Nakon ugostitelja, frizera i malih preduzetnika, danas su protiv novih mera Kriznog štaba protestovali i fitnes instruktori.… »
Protest ispred skupštine! "Samo želimo da radimo i živimo normalno!" (video)
Pravda 19.03.2021
Nakon ugostitelja, frizera i malih preduzetnika, danas protiv novih mera Kriznog štaba protestuju i fitnes instruktori. “Već godinu dana smo diskriminisani, stavljaju nas u isti koš sa ljudima koji prave žurke, a niko me ne može ubediti da kada se 4… »
FOTO Protest fitnes instruktora: Nismo mi izvor zaraze
Nova 19.03.2021
Nakon ugostitelja, frizera i malih preduzetnika, danas protiv novih mera Kriznog štaba protestuju i fitnes instruktori. Reporteri portala Nova.rs uživo prate protest ispred Narodne skupštine. Danica iz Beograda rekla je da ja na današnji protest došla da… »
Protest: Samo želimo da treniramo, radimo i živimo normalno
Nova 19.03.2021
Nakon ugostitelja, frizera i malih preduzetnika, danas protiv novih mera Kriznog štaba protestuju i fitnes instruktori. “Već godinu dana smo diskriminisani, stavljaju nas u isti koš sa ljudima koji prave žurke, a niko me ne može ubediti da kada se 4… »
Vesti dana »
"Srpski sam uradio bolje nego matematiku" učenici u Štrpcu posle drugog dana male mature i testa iz matematike (foto/video)
Kurir pre 4 satijoš 58 povezanih
MOL: Ako postanemo većinski vlasnik NIS-a obezbedićemo dalji razvoj kompanije
Radio sto plus pre 1 satjoš 37 povezanih
Nikolić: Sporazum Vlade Srbije i MOL-a o NIS-u može da važi samo u slučaju da dođe do transakcije
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih
Tramp: Umesto Izraela, Sirija bi trebalo da se pobrine za Hezbolah
Insajder pre 57 minutajoš 53 povezane