Повезане вести
Протест фитнес инструктора: Ми смо извор здравља, не заразе
Нова 19.03.2021
Након угоститеља, фризера и малих предузетника, данас су против нових мера Кризног штаба протестовали и фитнес инструктори.… »
Протест испред скупштине! "Само желимо да радимо и живимо нормално!" (видео)
Правда 19.03.2021
Након угоститеља, фризера и малих предузетника, данас против нових мера Кризног штаба протестују и фитнес инструктори. “Већ годину дана смо дискриминисани, стављају нас у исти кош са људима који праве журке, а нико ме не може… »
ФОТО Протест фитнес инструктора: Нисмо ми извор заразе
Нова 19.03.2021
Након угоститеља, фризера и малих предузетника, данас против нових мера Кризног штаба протестују и фитнес инструктори. Репортери портала Нова.рс уживо прате протест испред Народне скупштине. Даница из Београда рекла је да ја на… »
Протест: Само желимо да тренирамо, радимо и живимо нормално
Нова 19.03.2021
Након угоститеља, фризера и малих предузетника, данас против нових мера Кризног штаба протестују и фитнес инструктори. “Већ годину дана смо дискриминисани, стављају нас у исти кош са људима који праве журке, а нико ме не може… »
Вести дана »

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мацут у Лондону: Србију поштедети политичких условљавања у вези са Косовом
Данас пре 9 сатијош 4 повезане

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 4 сатијош 3 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана