Povezane vesti
Protest fitnes instruktora: Mi smo izvor zdravlja, ne zaraze
Nova 19.03.2021
Nakon ugostitelja, frizera i malih preduzetnika, danas su protiv novih mera Kriznog štaba protestovali i fitnes instruktori.… »
Protest ispred skupštine! "Samo želimo da radimo i živimo normalno!" (video)
Pravda 19.03.2021
Nakon ugostitelja, frizera i malih preduzetnika, danas protiv novih mera Kriznog štaba protestuju i fitnes instruktori. “Već godinu dana smo diskriminisani, stavljaju nas u isti koš sa ljudima koji prave žurke, a niko me ne može ubediti da kada se… »
FOTO Protest fitnes instruktora: Nismo mi izvor zaraze
Nova 19.03.2021
Nakon ugostitelja, frizera i malih preduzetnika, danas protiv novih mera Kriznog štaba protestuju i fitnes instruktori. Reporteri portala Nova.rs uživo prate protest ispred Narodne skupštine. Danica iz Beograda rekla je da ja na današnji protest… »
Protest: Samo želimo da treniramo, radimo i živimo normalno
Nova 19.03.2021
Nakon ugostitelja, frizera i malih preduzetnika, danas protiv novih mera Kriznog štaba protestuju i fitnes instruktori. “Već godinu dana smo diskriminisani, stavljaju nas u isti koš sa ljudima koji prave žurke, a niko me ne može ubediti da kada se… »
Vesti dana »
Milica Veličković promenila ime za bebu! Ovako je trebalo da se zove ćerka koju čeka sa Terzom, a njena objava sa ultrazvuka napravila pometnju
Kurir pre 50 minutajoš 14 povezanih
Ugroženo primirje između Izraela i Libana; Tramp traži oslobađanje talaca pre inauguracije
RTS pre 2 minutajoš 10 povezanih
Duletova škola košarke oduševila NBA ligu: Bogdan ostao u hali da šutira nakon velikog broja promašaja na meču! (video)
Hot sport pre 50 minutajoš 9 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Novi napad ruskih dronova na Ternopolj, grad delimično bez struje
Euronews pre 50 minutajoš 5 povezanih