Повезане вести
Дисквалификована "Звезда Гранда" Вања открила: "Одбила сам шансе за враћање у такмичење, хвала марији, истина увек изађе на…
Блиц 19.03.2021
Вања Кнежевић (18), такмичарка која је дисквалификована из "Звезда Гранда" због, како је навела, Инстаграм сторија, поново се огласила на овој друштвеној мрежи и порукама изазвала полемике и буру коментара. Она је потврдила речи… »
Како је пукло пријатељство Карлеуше и Марије Шерифовић
Нова 19.03.2021
Јелена Карлеуша је прво отпратила с Инстаграма Марију Шерифовић, а потом се и огласила тим поводом на поменутој друштвеној мрежи, чиме је јасно показала да је повређена од стране колегинице и сада већ бивше пријатељице. Разлог… »
Драматично писмо разочаране Карлеуше Марији Шерифовић
Вести онлине 19.03.2021
Јелена Карлеуша се огласила на Инстаграму након што је на поменутој друштвеној мрежи отпратила своју донедавну пријатељицу Марију Шерифовић. Карлеуша је, наиме, замерила Марији изјаву коју је дала поводом дисквалификације… »
Драматично писмо разочаране Карлеуше Марији Шерифовић
Нова 19.03.2021
Јелена Карлеуша се огласила на Инстаграму након што је на поменутој друштвеној мрежи отпратила своју донедавну пријатељицу Марију Шерифовић. Карлеуша је, наиме, замерила Марији изјаву коју је дала поводом дисквалификације… »
Шерифовићева баш надрљала! Плавуша вању избацила, а Марију блокирала: Ниси мене заштитила, а ти си била гора од мене!
Курир 19.03.2021
Чланица жирија Звезда Гранда која је тражила дисквалификацију кандидаткиње Вање Кнежевић обрусила се и на колегиницу Марију Шерифовић. Њој је, по свему судећи, засметало то је што победница Евровизије реално сагледала… »
Карлеуша "ударила" и на марију Шерифовић: Жестоко јој узвратила - "Ниси ме заштитила, оправдала си ужас"!
Мондо 19.03.2021
Дисквалификација која се претворила у скандал, а Јелена поручује: "Бићу још јача!". Дисквалификација која се претворила у скандал, а Јелена поручује: "Бићу још јача!". Након што је Марија Шерифовић изнела свој став о… »
Пукло пријатељство? ЈК и Шерифовићка нису више у ДОБРИМ ОДНОСИМА?!
Свет & Скандал 19.03.2021
Пријатељство Јелене Карлеуше и Марије Шерифовић једно је од јачих на естради, поготову од када су заједно у жирију „Звезде Гранда”. Увек су биле ту једна за другу, и подржавају се у свим животним ситуацијама. Тако се Марија… »
Вести дана »
Огласило се Министарство спољних послова Србије након дочека уз Томпсона у Загребу: "Све учесталије истицање симбола из Другог светског рата у Хрватској"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Уједињени против фашизма: Загреб није и неће бити кулиса за нормализацију усташтва
Данас пре 5 сатијош 1 повезана