Povezane vesti

Okršaj Bajdena i Putina: Ruskom predsedniku prva runda

Okršaj Bajdena i Putina: Ruskom predsedniku prva runda

Nova 19.03.2021
Predsednik SAD Džo Bajden izjavio je u jednom intervjuu da veruje da je ruski predsednik Vladimir Putin ubica, poručivši da će zvanična Moskva platiti zbog mešanja u američke izbore. Putin mu je dan kasnije odgovorio na ove reči, poželivši svom… »
Bajden će se sastati s Putinom kada bude pravo vreme za to

Bajden će se sastati s Putinom kada bude pravo vreme za to

Nova 19.03.2021
Bela kuća je saopštila danas da će se predsednik Amerike Džozef Bajden sastati s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom "kada bude pravo vreme za to". Saopštenje dolazi nakon što je Bajden Putina nazvao "ubicom", a Putin mu poručio da mu želi… »
Rusija, Amerika i politika: Putin odgovorio Bajdenu - „Svak po sebi sudi o drugome"

Rusija, Amerika i politika: Putin odgovorio Bajdenu - „Svak po sebi sudi o drugome"

BBC News 19.03.2021
Posle brojnih razmena optužbi, ali i odluke Rusije da vrati na konsultacije ambasadora u Vašingtonu, odnosi dve države mogli bi da se nađu ćorsokaku, ocenili su stručnjaci. Diplomatija često ume da liči na bokserski ring, a kada se radi o… »
Ko pogrdno govori o drugom sam je takav: Ruski predsednik odgovorio na skandalozni komentar američkog predsednika

Ko pogrdno govori o drugom sam je takav: Ruski predsednik odgovorio na skandalozni komentar američkog predsednika

Večernje novosti 18.03.2021
PREDSEDNIK Vladimir Putin, koristeći rusku narodnu izreku, kratko je odgovorio američkom predsedniku DŽou Bajdenu koji ga je dan ranije u intervjuu za Ej-Bi-Si nazvao "ubicom": "Onaj koji pogrdno govori o drugima, sam je takav." - Želim dobro zdravlje… »

Vesti dana »

I danas sunčano vreme

I danas sunčano vreme

Glas Zaječara pre 3 satajoš 24 povezane
Đoković pobedio Zvereva, ali najlepše je video na tribinama

Đoković pobedio Zvereva, ali najlepše je video na tribinama

Sportske.net pre 1 satjoš 12 povezanih