Povezane vesti
Radnički desetkovan: Ne igraju Šljivić, Gavrić, Ristić, Đuričković i Pantelić
Mozzart sport 19.03.2021
Protiv Voždovca se vraća Filip Marković. Promenjive rezultate beleži Radnički u drugom delu prvenstva, priliku da popravi bodovni saldo imaće u subotnjem duelu sa Voždovcem, ali će u 28. superligaško kolo ući desetkovan. Trener Vladimir Gaćinović… »
Nišlije “ubijaju” kartoni i povrede, ali idu po pobedu
Nova 19.03.2021
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Vladimir Gaćinović rekao je da će njegov tim biti značajno oslabljen u predstojećem meču protiv Voždovca, ali da je bez obzira na to optimista po pitanju konačnog ishoda. “Imamo dosta problema s povredama i žutim… »
Gaćinović pred Voždovac: ‘Oslabljeni smo, ali idemo na pobedu’
Hot sport 19.03.2021
Fudbaleri Radničkog u subotu od 15 časova dočekuju Voždovac, u utakmici 28. kola Superlige Srbije. Niški tim u ovaj meč ulazi kao devetoplasirani na tabeli sa 38 bodova na svom kontu, dok je Voždovac na 11. poziciji sa 33 boda. Šef stručnog štaba… »
Vesti dana »
Švajcarska tužiteljka: Požar u skijalištu Kran-Montana nije namerno izazvan
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih
Prva slava u novoj godini – na Svetog Ignjatija Bogonosca decu valja povući za uvo
RTS pre 35 minutajoš 2 povezane
Pred nama je osetno topliji dan: U ovom delu Srbije biće i do 15°C, međutim, negde i kišovito
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
Tramp: Uzimao sam veće doze aspirina od preporučenih, zato imam modrice
RTV pre 6 satijoš 1 povezana
"Navikla sam od brata na sve", Rada o Nenadovoj izjavi da ne priča sa njima, pa pomenula haos Đoganijevih
Telegraf pre 6 satijoš 3 povezane