Povezane vesti
Godinama sam se žalila kako sam sama, SAD sam napokon srećna! Pevačica priznala da je našla dečka, a još dobija poklone od…
Kurir 19.03.2021
Pevačica Dragica Zlatić priznala je da je konačno, posle dužeg vremena zaljubljena. Iako ne voli da priča o privatnom životom, ona sada ističe da napokon više neće morati da odgovara na pitanja zašto nema dečka i da zaista uživa u ljubavi. - Godinama sam… »
Vesti dana »
"Možete slobodno da me povučete za taj generalštab" Burna rasprava ministra Selakovića i opozicije u Skupštini Srbije (video)
Blic pre 33 minutajoš 22 povezane
"Ne želim to da uradim, nemamo toliko vremena" Tramp negirao tvrdnje da će s Iranom pregovarati o produženju prekida vatre, kaže da Amerika imaju jaku poziciju
Kurir pre 3 minutajoš 23 povezane
Studentkinja Medicinskog fakulteta za Insajder nakon odbijanja žalbe "Sinapse": U toku sastanak Studenata u blokadi i v.d. dekana
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Moravski koridor gotov do Vidovdana: Vučić najavio završetak poslednjih 30 kilometara autoputa „onog što političari nisu obećavali“
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
Đedović Handanović: Razgovori o ugovoru sa Azerbejdžanom za izgradnju gasne elektrane kod Niša
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 21 povezana