Povezane vesti
Bila je omiljena zvezda Granda, a onda je nestala: Sada se vratila i nećete verovati kako izgleda! (foto)
Mondo 19.03.2021
Pevačica progovorila o novom dečku i svadbi. Pevačica progovorila o novom dečku i svadbi. Jelena Marinkov bila je jedna od takmičarki u "Zvezdama Granda" u grupi u kojoj su bile i Katarina Živković, Rada Manojlović, Milan Stanković i mnoga druga sada… »
Bila je omiljena zvezda "Granda", a onda je nestala: Pevačica progovorila o novom dečku i svadbi "Biće to velika fešta"
Blic 19.03.2021
Nekadašnja "Zvezda Granda" Jelena Marinkov otkrila je da ima novog dečka, ali i da li u skorije vreme planira da stane na ludi kamen. - Ja sam inače jedan veliki emotivac, volela sam da budem u dugim vezama. Bila sam onako u periodu stagniranja u… »
Vesti dana »
Politiko: Marta Kos će danas objaviti zamrzavanje 1,5 milijarde evra namenjenih Srbiji
Beta pre 2 satajoš 44 povezane
Zasad nema podataka o šteti ili povredama od jakog zemljotresa kod Japana
Beta pre 46 minutajoš 31 povezana
Kina je upravo uvučena u brutalni rat?! Oglasio se Peking o drami u Ormuskom moreuzu, počela žestoka odmazda Irana: Napadnuti američki brodovi, odjekuju pucnji (foto, video)
Blic pre 36 minutajoš 60 povezanih
Nova najava o izborima bez preciziranja datuma: Vučić kaže da će se do Đurđevdana znati kad ćemo na glasanje
Insajder pre 41 minutajoš 21 povezana