Povezane vesti
Vučić: Moj brat Andrej ima obostranu upalu pluća
RTV 19.03.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da njegov brat Andrej ima obostranu upalu pluća. Vučić je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav" objavio sliku sa bratom iz detinjstva uz poruku podrške. "Ovo levo je moj brat Andrej… »
Andrej Vučić ima obostranu upalu pluća!
U centar 19.03.2021
Brat predsednika Srbije Andrej Vučić ima obostranu upalu pluća! I sam Aleksandar Vučić uputio je večeras poruku podrške bratu Andreju stičući „da predaja nije opcija“. „Andrej, voli te brat najviše na svetu. Predaja nije opcija“, napisao je Vučić na svom… »
"Voli te brat najviše na svetu" Vučić poslao Andreju snažnu poruku uz još jednu emotivnu fotografiju (foto)
Srbija danas 19.03.2021
Još jedna emotivna predsednikova poruka upućena rođenom bratu Andreju Vučiću koji ima upalu pluća. Nakon što je saznao da Andrej ima obostranu upalu pluća, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio na svom instagram profilu @buducnostsrbijeav i… »
Vesti dana »

Promenljivo i oblačno danas, maksimalne temperature do 34 stepepena
N1 Info pre 50 minutajoš 16 povezanih

Aksios: Tramp, Putin i Zelenski za istim stolom već za par dana? Poznat mogući datum sastanka tri predsednika
Dnevnik pre 10 minutajoš 17 povezanih

"Uhapšeno 18 ljudi i hapšenja se nastavljaju": Dačić posle protesta: "Žandarm povređen u Valjevu"
Blic pre 8 satijoš 7 povezanih

Princ Filip odbio da položi venac sa članovima SNS-a na Oplencu, pa Petrašnović napisao da je „izdanak britanske krune“
Glas Šumadije pre 40 minutajoš 1 povezana