Povezane vesti
Vučić: Moj brat Andrej ima obostranu upalu pluća
RTV 19.03.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da njegov brat Andrej ima obostranu upalu pluća. Vučić je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav" objavio sliku sa bratom iz detinjstva uz poruku podrške. "Ovo levo je moj brat Andrej… »
Andrej Vučić ima obostranu upalu pluća!
U centar 19.03.2021
Brat predsednika Srbije Andrej Vučić ima obostranu upalu pluća! I sam Aleksandar Vučić uputio je večeras poruku podrške bratu Andreju stičući „da predaja nije opcija“. „Andrej, voli te brat najviše na svetu. Predaja nije opcija“, napisao je Vučić na svom… »
"Voli te brat najviše na svetu" Vučić poslao Andreju snažnu poruku uz još jednu emotivnu fotografiju (foto)
Srbija danas 19.03.2021
Još jedna emotivna predsednikova poruka upućena rođenom bratu Andreju Vučiću koji ima upalu pluća. Nakon što je saznao da Andrej ima obostranu upalu pluća, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio na svom instagram profilu @buducnostsrbijeav i… »
Vesti dana »

Zdravko Ponoš: Vučić kinji mlade ljude na DUNP jer su oni živi dokaz da je mrtva njegova ideologija „sto za jednoga“
Glas Šumadije pre 1 satjoš 65 povezanih

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 3 satajoš 59 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 6 satijoš 40 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 5 satijoš 42 povezane