Povezane vesti
SNS trener tera po svom: Nisam Brus Li, žaliću se UEFA
Nova 20.03.2021
Dragan Antić "Recko", trener Dinama iz Vranja, suspendovan je na 18 meseci zbog incidenta na meču sa Trajalom, ali se uredno pojavio na konferenciji za medije pred susret sa Radničkim iz Pirota (subota, 15 časova). Ponašao se kao da se ništa nije… »
''Recko'' ide pred UEFA: ''Mora da sam Brus Li''
Sportske.net 20.03.2021
Incident na nedavnoj utakmici Prve lige Srbije između Trajala i Dinama iz Vranja dobio je epilog na Disciplinskoj komisiji FSS, pa je treneru Dinama Draganu Antiću ''Recku'' izrečena suspenzija u trajanju od čak 18 meseci. Ali, i pored toga, on se… »
"Tragedija ko sve radi u FSS, nisam ja brus li": Antić najavio žalbu UEFA
Večernje novosti 20.03.2021
PRE nekoliko dana po hitnom postuku FSS je kaznio Dragana Antića na 18 meseci nakon incidenta na meču protiv Trajala. Antić se tada dami koja je bila u ulozi četvrtog suije unosio u lice, a nakon verbalnog duela obezbeđenje ga je ispratilo sa… »
Tragedija za srpski fudbal, pa nisam ja brus li! Suspendovani trener se normalno sprema za meč?!
Mondo 20.03.2021
On se sprema za meč kao da se ništa ne dešava. On se sprema za meč kao da se ništa ne dešava Trener Dinama iz Vranja Dragan "Recko" Antić suspendovan je na 18 meseci iz sprkog fudbala, ali to ga očigledno ne sprečava da se pojavljuje na… »
Vesti dana »
Nema božića bez ovakve trpeze: Koliko je Srbe koštala gozba za najradosniji praznik? Detaljan cenovnik sa pijace
Kurir pre 27 minutajoš 44 povezane
Razoran zemljotres pogodio aziju: Više od 50 mrtvih i 62 povređenih, vatrogasci tragaju za telima pod ruševinama (video)
Blic pre 21 minutajoš 41 povezana
(Video): Bivša žena Milorada Milinkovića u ponoć objavila snimak sa njihovom ćerkom: Slavile Badnje veče, nisu ni slutile tragediju
Blic pre 57 minutajoš 77 povezanih
Ova stvar ga je odala, a u poteri učestvovali i građani: Novi detalji akcije u Jagodini, evo kako je lociran ubica iz Jagodine - Dačić otkrio sve
Kurir pre 44 minutajoš 42 povezane
Oglasila se Jelena Milić nakon što je napustila prijem SNV na Badnji dan: „Flagrantna uvreda države“
Danas pre 51 minutajoš 16 povezanih