Povezane vesti

SNS trener tera po svom: Nisam Brus Li, žaliću se UEFA

SNS trener tera po svom: Nisam Brus Li, žaliću se UEFA

Nova 20.03.2021
Dragan Antić "Recko", trener Dinama iz Vranja, suspendovan je na 18 meseci zbog incidenta na meču sa Trajalom, ali se uredno pojavio na konferenciji za medije pred susret sa Radničkim iz Pirota (subota, 15 časova). Ponašao se kao da se ništa nije… »
''Recko'' ide pred UEFA: ''Mora da sam Brus Li''

''Recko'' ide pred UEFA: ''Mora da sam Brus Li''

Sportske.net 20.03.2021
Incident na nedavnoj utakmici Prve lige Srbije između Trajala i Dinama iz Vranja dobio je epilog na Disciplinskoj komisiji FSS, pa je treneru Dinama Draganu Antiću ''Recku'' izrečena suspenzija u trajanju od čak 18 meseci. Ali, i pored toga, on se… »
"Tragedija ko sve radi u FSS, nisam ja brus li": Antić najavio žalbu UEFA

"Tragedija ko sve radi u FSS, nisam ja brus li": Antić najavio žalbu UEFA

Večernje novosti 20.03.2021
PRE nekoliko dana po hitnom postuku FSS je kaznio Dragana Antića na 18 meseci nakon incidenta na meču protiv Trajala. Antić se tada dami koja je bila u ulozi četvrtog suije unosio u lice, a nakon verbalnog duela obezbeđenje ga je ispratilo sa… »
Tragedija za srpski fudbal, pa nisam ja brus li! Suspendovani trener se normalno sprema za meč?!

Tragedija za srpski fudbal, pa nisam ja brus li! Suspendovani trener se normalno sprema za meč?!

Mondo 20.03.2021
On se sprema za meč kao da se ništa ne dešava. On se sprema za meč kao da se ništa ne dešava Trener Dinama iz Vranja Dragan "Recko" Antić suspendovan je na 18 meseci iz sprkog fudbala, ali to ga očigledno ne sprečava da se pojavljuje na… »

Vesti dana »