Повезане вести
''Рецко'' иде пред УЕФА: ''Мора да сам Брус Ли''
Спортске.нет 20.03.2021
Инцидент на недавној утакмици Прве лиге Србије између Трајала и Динама из Врања добио је епилог на Дисциплинској комисији ФСС, па је тренеру Динама Драгану Антићу ''Рецку'' изречена суспензија у трајању од чак 18 месеци. Али, и… »
СНС тренер тера по свом: Нисам Брус Ли, жалићу се УЕФА
Нова 20.03.2021
Драган Антић "Рецко", тренер Динама из Врања, суспендован је на 18 месеци због инцидента на мечу са Трајалом, али се уредно појавио на конференцији за медије пред сусрет са Радничким из Пирота (субота, 15 часова). Понашао се као… »
"Трагедија ко све ради у ФСС, нисам ја брус ли": Антић најавио жалбу УЕФА
Вечерње новости 20.03.2021
ПРЕ неколико дана по хитном постуку ФСС је казнио Драгана Антића на 18 месеци након инцидента на мечу против Трајала. Антић се тада дами која је била у улози четвртог суије уносио у лице, а након вербалног дуела обезбеђење га је… »
Трагедија за српски фудбал, па нисам ја брус ли! Суспендовани тренер се нормално спрема за меч?!
Мондо 20.03.2021
Он се спрема за меч као да се ништа не дешава. Он се спрема за меч као да се ништа не дешава Тренер Динама из Врања Драган "Рецко" Антић суспендован је на 18 месеци из спрког фудбала, али то га очигледно не спречава да се… »
Вести дана »
Руси тврде: 'Освојили смо Покровск', кључни град на истоку Украјине
BBC News пре 5 минутајош 21 повезана
Због густе магле, МУП апелује да се смањи брзина кретања и повећа одстојање
РТВ пре 40 минутајош 19 повезаних
Нестварна четвртина Јокића у последњем мечу Нагетса: Прве такве бројке од деведесетих година
Еуроневс пре 2 сатајош 23 повезане