Povezane vesti
Bajden ne žali, ali se Amerikanci izvinjavaju Ambasador Rusije u SAD: Duboko sam ganut!
Kurir 20.03.2021
Ambasador Rusije u Vašingtonu Anatolij Antonov zahvalio je američkim državljanima koji su uputili pisma podrške prijateljskim rusko-američkim odnosima i izvinili se zbog nepromišljenog odnosa američkih vlasti prema Rusiji. "Duboko sam ganut brigom… »
Amerikanci se izvinjavaju u ime svog predsednika: Na adresu ruske ambasade u Vašingtonu pristižu pisma! (video)
Pravda 20.03.2021
Ambasador Rusije u Vašingtonu Anatolij Antonov zahvalio je američkim državljanima koji su uputili pisma podrške prijateljskim rusko-američkim odnosima i izvinili se zbog nepromišljenog odnosa američkih vlasti prema Rusiji. - Duboko sam ganut brigom… »
Narod je sramota predsednika SAD: Amerikanci se izvinjavaju zbog Bajdenovih reči Putinu
Večernje novosti 20.03.2021
RUSKA ambasada u Vašingtonu dobija pisma Amerikanaca sa izvinjenjima zbog izjava predsednika DŽozefa Bajdena na račun ruskog lidera Vladimira Putina. Ambasador Anatolij Antonov kaže da je zahvalan za tu podršku. - Želeo bih da izrazim najdublju… »
Vesti dana »
Najmanje 47 osoba ubijeno, a 22 ranjene u izraelskom napadu na Balbek-Hermel u Libanu
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
Oglasio se kremlj: Rusija upozorila SAD da će lansirati hipersoničnu raketu na Ukrajinu
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 8 satijoš 2 povezane