Povezane vesti
"Tara mi je devojka,: a ne ljubavnica! Lepa je i zgodna": Reči Nenada Ša će dotući njegovu ženu, ne prestaje da joj sipa…
Blic 20.03.2021
Nenad Aleksić Ša sinoć je tokom nominacija prvi put javno nazvao Taru Simov svojom devojkom čime je još jednom sipao so na ranu svojoj i dalje zakonitoj supruzi Ivani. Ša je govorio o nominovanim ukućanima, Tari i Čorbi, a ono što je izjavio… »
Tari same suze idu! Ša se otvorio: Govore da mi je ljubavnica, ja kažem da je devojka! Ima ispade, ali je pametna, lepa i…
Kurir 20.03.2021
Nenad Aleksić Ša rekao je pred svima da je Tara Simov njegova devojka, što je nju dovelo do suza. Rijaliti učesnik tokom nominacija otkrio je pred svima kako se oseća. "Ljudi za stolom ne moraju da znaju neke naše stvari. O njoj mislim sve… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Lider najveće gruzijske opozicione stranke uhapšen dok su demonstranti blokirali auto-put
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Pronađene crne kutije iz aviona! Počinje izvlačenje delova olupine iz reke, dosad identifikovano 55 od ukupno 67 osoba poginulih (foto)
Kurir pre 27 minutajoš 1 povezana