Povezane vesti
Kristijan napušta i "zadrugu" i Srbiju, odlazi u Nemačku?! "Tamo napravim 15.000-20.000 samo dok se šetam"
Blic 20.03.2021
Bivši robijaš, a sada učesnik "Zadruge 4", Kristijan Golubović, izjavio je danas da su mu se smučile sve uloge koje ima u rijalitiju, te da mu dođe da zbog toga napusti imanje u Šimanovcima, ali i Srbiju. Kristijan je rekao da više neće da bude na usluzi… »
Cirkuzant, kućna pomoćnica, ja sam budala! Kristijanu Goluboviću se smučilo u rijalitiju, hoće da ide u Nemačku! (video)
Kurir 20.03.2021
Kristijan Golubović otišao je do apartmana da poseti Miljanu Kulić i da je razbudi. Kada ju je probudio, Kristijan je krenuo da čisti patike, a zatim počeo da kuka zbog svih stvari koje radi za zadrugare. "Lepo reče Ivana, mani se ćorava posla. Zovu me… »
Vesti dana »

Uživo Alon Ohel na slobodi, Tramp u ključnoj misiji! Hamas oslobodio državljanina Srbije i sve žive taoce, objavljene prve fotografije, u Izraelu slavlje: "Ovo je kraj rata!" (foto, video)
Blic pre 0 minutajoš 113 povezane

Lokalni izbori na Kosovu: Srpska lista proglasila pobedu u opštinama gde su Srbi većina
BBC News pre 5 minutajoš 52 povezane

Tramp: Putine, ovo će se loše završiti po tebe; Želiš li da pošaljem rakete ka Rusiji?
B92 pre 2 satajoš 29 povezanih

Prijatno jesenje vreme u Srbiji: Temperatura do 20 stepeni, uveče oblaci
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih

FOTO i VIDEO: Protest poljoprivednika danas i sutra u NS, podrška stiže i od studenata i srednjoškolaca
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 13 povezanih