Povezane vesti
Jeremić: Vakcinacija dobra, isplatio se rizik s Kinom
Nova 20.03.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je proces vakcinacije u Srbiji "jako dobar", ali da je to plod rizika koji se na sreću isplatio. “Ključan je bio dogovor sa Kinom, po kojem smo mi praktično postali jedna od zemalja za treću fazu… »
Jeremić: Proces vakcinacije u Srbiji jako dobar, ključan bio dogovor sa Kinom
N1 Info 20.03.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je proces vakcinacije u Srbiji "jako dobar", ali da je to plod rizika koji se na sreću isplatio. „Ključan je bio dogovor sa Kinom, po kojem smo mi praktično postali jedna od zemalja za treću fazu… »
Jeremić: Proces vakcinacije za pohvalu
Dnevnik 20.03.2021
BEOGRAD: Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je proces vakcinacije u Srbiji "jako dobar", ali da je to plod rizika koji se na sreću isplatio, prenela je danas ta partija. "Ključan je bio dogovor sa Kinom, po kome smo mi praktično… »
Vesti dana »

Jeremija pali topa, zatresla se sva Jevropa: Vučić očajnički pokušava da zadrži vlast, ali sada je sve džaba
Nova pre 9 satijoš 23 povezane

Novosadski studenti tvrde da ih je policija tukla, MUP saopštava da su njihovi pripadnici bili smireni i profesionalni (VIDEO)
Insajder pre 5 satijoš 25 povezanih

Studenti i građani Beograda odaju počast žrtvama požara u Severnoj Makedoniji
Slobodna Evropa pre 10 satijoš 9 povezanih

Manojlović (Kreni-promeni): Latas je bio žrtva, žalićemo se što mu je određen pritvor
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih