Povezane vesti
Jeremić: Vakcinacija dobra, isplatio se rizik s Kinom
Nova 20.03.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je proces vakcinacije u Srbiji "jako dobar", ali da je to plod rizika koji se na sreću isplatio. “Ključan je bio dogovor sa Kinom, po kojem smo mi praktično postali jedna od zemalja za treću fazu… »
Jeremić: Proces vakcinacije u Srbiji jako dobar, ključan bio dogovor sa Kinom
N1 Info 20.03.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je proces vakcinacije u Srbiji "jako dobar", ali da je to plod rizika koji se na sreću isplatio. „Ključan je bio dogovor sa Kinom, po kojem smo mi praktično postali jedna od zemalja za treću fazu… »
Jeremić: Proces vakcinacije za pohvalu
Dnevnik 20.03.2021
BEOGRAD: Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je proces vakcinacije u Srbiji "jako dobar", ali da je to plod rizika koji se na sreću isplatio, prenela je danas ta partija. "Ključan je bio dogovor sa Kinom, po kome smo mi praktično postali… »
Vesti dana »
Protesti širom Srbije zbog nasilja u Novom Sadu i napada SNS aktivista na studente: Policija u BGD presretala i hapsila kažu studenti (VIDEO, FOTO)
Danas pre 57 minutajoš 1 povezana
Vučić o incidentima u Novom Sadu: Neki nisu hteli da beže, pa su im udarili nekoliko šamara
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Aleksandra Prijović na ivici suza: Sve puca od emocija na koncertu u čast Šabanu Šauliću, bila mu je miljenica: "On je jedan jedini" (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Goleada i potpuni preokret Galatsaraja protiv Juventusa u Ligi šampiona (VIDEO)
Danas pre 57 minutajoš 1 povezana