Povezane vesti
Seka Aleksić: Pila sam ulje Svetog Nektarija pre vantelesne
Nova 20.03.2021
Pevačica Seka Aleksić poslednjih nedelja redovno snima vlogove za svoj Jutjub kanal, a ovog puta pričala je o svom iskustvu sa vantelesnom oplodnjom. S obzirom na to da je dobila mnogo pitanja na ovu temu, folkerka koja ima dva sina, Jovana i Jakova… »
Borili smo se 7 godina da dobijemo dete: Seka Aleksić o potomstvu i vantelesnoj oplodnji - nije bilo lako!
Mondo 20.03.2021
Pevačica iskreno o teškom putu kroz koji su ona i njen suprug prošli. Pevačica iskreno o teškom putu kroz koji su ona i njen suprug prošli. Seka Aleskić nedavno je počela da snima vlogove za svoj Jutjub kanal, a u jednom od njih je pričala i o svom… »
Sedam godina smo se borili da dobijemo dete: Pevačica Seka Aleksić otkrila detalje o procesu vantelesne oplodnje
Večernje novosti 20.03.2021
PEVAČICA Seka Aleksić otkrila je svoje iskustvo sa vantelesnom oplodnjom na svom Jutjub kanalu. - Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete… »
"Popila sam ulje Svetog Nektarija, pričestila se i otišla na vantelesnu": Seka o borbi za potomstvo koja je trajala 7 godina
Blic 20.03.2021
Seka Aleksić poslednjih nedelja redovno snima vlogove za svoj Jutjub kanal, a ovog puta pričala je o svom iskustvu sa vantelesnom oplodnjom. Budući da je dobila mnogo pitanja na ovu temu, Seka, koja ima dva sina, je odlučila da sa obožavaocima podeli… »
Vesti dana »

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 53 minutajoš 61 povezana

Beba iz novog sada rođena živa! Prvi rezultati obdukcije ukazuju da je ovo uzrok smrti, majka osumnjičena za teško ubistvo
Blic pre 43 minutajoš 34 povezane

Brzina verovatno uzrok nesreće u Sremskoj Mitrovici, utvrdila policija
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih