Повезане вести
"Да се ја питам казна за неношење маске би била 50.000 динара" Тиодоровић уочи седнице Кризног штаба о корона журкама и…
Блиц 20.03.2021
Сви који крше противепидемијске мере и свесно угрожавају здравље других треба да одговарају по Кривичном законику, по којем је могућа и затворска казна, а о чему одлучују тужилаштво и суд. А да се ја питам, казна за неношење… »
За неношење маски казна 50 хиљада! "Ко организује корона журке мора кривично да одговара"
Правда 20.03.2021
Сви који крше противепидемијске мере и свесно угрожавају здравље других треба да одговарају по Кривичном законику, по којем је могућа и затворска казна, а о чему одлучују тужилаштво и суд. - А да се ја питам, казна за неношење… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 53 минутајош 1 повезана
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 6 сатијош 2 повезане
Трећи месец америчких санкција НИС-у – Вучић: Разрађујемо више сценарија; Ђедовић Хандановић: Ситуација све сложенија
РТС пре 38 минутајош 1 повезана
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 33 минутајош 4 повезане