Povezane vesti
"Da se ja pitam kazna za nenošenje maske bi bila 50.000 dinara" Tiodorović uoči sednice Kriznog štaba o korona žurkama i…
Blic 20.03.2021
Svi koji krše protivepidemijske mere i svesno ugrožavaju zdravlje drugih treba da odgovaraju po Krivičnom zakoniku, po kojem je moguća i zatvorska kazna, a o čemu odlučuju tužilaštvo i sud. A da se ja pitam, kazna za nenošenje maski u zatvorenom prostoru… »
Za nenošenje maski kazna 50 hiljada! "Ko organizuje korona žurke mora krivično da odgovara"
Pravda 20.03.2021
Svi koji krše protivepidemijske mere i svesno ugrožavaju zdravlje drugih treba da odgovaraju po Krivičnom zakoniku, po kojem je moguća i zatvorska kazna, a o čemu odlučuju tužilaštvo i sud. - A da se ja pitam, kazna za nenošenje maski u zatvorenom… »
Vesti dana »
Protesti širom Srbije zbog nasilja u Novom Sadu i napada SNS aktivista na studente: Policija u BGD presretala i hapsila kažu studenti (VIDEO, FOTO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Vučić o incidentima u Novom Sadu: Neki nisu hteli da beže, pa su im udarili nekoliko šamara
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Milivojević (DS) tvrdi da je policija zaplenila motore bajkera na večerašnjem protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 1 povezana