Povezane vesti
Tiodorović: Da se ja pitam, kazna za nenošenje maski u zatvorenom prostoru bila bi 50.000 dinara
Jugmedia 21.03.2021
Svi koji krše protivepidemijske mere i svesno ugrožavaju zdravlje drugih treba da odgovaraju po Krivičnom zakoniku, po kojem je moguća i zatvorska kazna, a o čemu odlučuju tužilaštvo i sud. A da se ja pitam, kazna za nenošenje maski u zatvorenom prostoru… »
Tiodorović pred sastanak Kriznog štaba: Za nenošenje maski kazna 50.000 dinara
Luftika 21.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba održaće danas sastanak na kojem će raspravljati o efektima prethodnih mera i o predlogu za sutrašnju sednicu celokupnog tela kako i na koji način suzbiti dalje širenje virusa. Epidemiolozi se zalažu za produžavanje mera na… »
Tiodorović: Povećati kazne za kršenje mera na 50.000 dinara, a organizatore žurki krivično goniti
Sandžak haber 21.03.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koron virusa Branislav Tiodorović izjavio je da bi, kada bi se on pitao, kazna za nenošenje maski u zatvorenom prostoru bila 50.000 dinara. „Za mnoge koje, na primer, Komunalna milicija zatekne na korona… »
Vesti dana »

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 4 satijoš 4 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 5 satijoš 1 povezana