Povezane vesti

Tiodorović: Da se ja pitam, kazna za nenošenje maski u zatvorenom prostoru bila bi 50.000 dinara

Tiodorović: Da se ja pitam, kazna za nenošenje maski u zatvorenom prostoru bila bi 50.000 dinara

Jugmedia 21.03.2021
Svi koji krše protivepidemijske mere i svesno ugrožavaju zdravlje drugih treba da odgovaraju po Krivičnom zakoniku, po kojem je moguća i zatvorska kazna, a o čemu odlučuju tužilaštvo i sud. A da se ja pitam, kazna za nenošenje maski u zatvorenom… »
Tiodorović pred sastanak Kriznog štaba: Za nenošenje maski kazna 50.000 dinara

Tiodorović pred sastanak Kriznog štaba: Za nenošenje maski kazna 50.000 dinara

Luftika 21.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba održaće danas sastanak na kojem će raspravljati o efektima prethodnih mera i o predlogu za sutrašnju sednicu celokupnog tela kako i na koji način suzbiti dalje širenje virusa. Epidemiolozi se zalažu za produžavanje… »
Tiodorović: Povećati kazne za kršenje mera na 50.000 dinara, a organizatore žurki krivično goniti

Tiodorović: Povećati kazne za kršenje mera na 50.000 dinara, a organizatore žurki krivično goniti

Sandžak haber 21.03.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koron virusa Branislav Tiodorović izjavio je da bi, kada bi se on pitao, kazna za nenošenje maski u zatvorenom prostoru bila 50.000 dinara. „Za mnoge koje, na primer, Komunalna milicija zatekne na… »

Vesti dana »