Повезане вести

Красић се не враћа у ЦСКА: Нико ме није звао

Красић се не враћа у ЦСКА: Нико ме није звао

Моззарт спорт 21.03.2021
Био само у посети клубу. Као велико изненађење зазвучала је вест из руских медија да се Милош Красић враћа у ЦСКА из Москве и то на функцију – помоћног тренера. Информација која је пратила вест да је Ивица Олић нови шеф струке… »
Красић демантовао вест о свом великом повратку!

Красић демантовао вест о свом великом повратку!

Спортске.нет 21.03.2021
Као бомба је одјекнула вест да би Милош Красић могао да се придружи Ивици Олићу на клупи московског ЦСКА, али ипак, то нису тачне информације. Красић је признао да је недавно био у Москви, али да разлог његове посете није био… »
Милош Красић се огласио о повратку у ЦСКА: Нико ме није звао, мислим да знам зашто су то о мени писали...

Милош Красић се огласио о повратку у ЦСКА: Нико ме није звао, мислим да знам зашто су то о мени писали...

Мондо 21.03.2021
Бивши репрезентативац Србије је ових дана једна од тема руских медија. Бивши репрезентативац Србије је ових дана једна од тема руских медија. Русија бруји - Милош Красић биће поново члан ЦСКА из Москве! Бивши репрезентативац већ… »
Милош Красић о повратку у московски ЦСКА: Нико ме није звао...

Милош Красић о повратку у московски ЦСКА: Нико ме није звао...

Спортски журнал 21.03.2021
– Знам шта се дешава. ЦСКА је и „мој“ клуб, тамо сам провео најлепше године каријере. Клуб је запао у малу кризу и потребно је освежење. Видим да се траже разна решења – казао је у разговору за Журнал Красић. Милош Красић (37)… »

Вести дана »