Повезане вести

Кривокапић најавио могућност реконструкције црногорске Владе: После дводневних разговора са лидерима Демократског фронта!

Кривокапић најавио могућност реконструкције црногорске Владе: После дводневних разговора са лидерима Демократског фронта!

Курир 21.03.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић прихватио је могућност разговора о реконструкцији црногорске Владе, која је формирана 4. децембра. Он је, након дводневних разговора са лидерима Демократскоф фронта (ДФ) Андријом Мандићем и… »
Црногорски премијер најавио могућу реконструкцију Владе

Црногорски премијер најавио могућу реконструкцију Владе

Нови магазин 21.03.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић прихватио је могућност разговора о реконструкцији црногорске Владе, која је формирана 4. децембра. Он је, након дводневних разговора са лидерима Демократскоф фронта (ДФ) Андријом Мандићем и… »
Кривокапић: Прихватио сам да причамо о реконструкцији Владе у прихватљивим границама /видео/

Кривокапић: Прихватио сам да причамо о реконструкцији Владе у прихватљивим границама /видео/

Спутник 21.03.2021
Црногорски премијер Здравко Кривокапић изјавио је да је прихватио да разговара са лидерима парламентарне већине о реконструкцији Владе у прихватљивим границама. Кривокапић је рекао да су лидери Демократског фронта Андрија Мандић… »
Кривокапић: Прихватио сам да причамо о реконструкцији владе; Кнежевић: Одбио сам место потпредседника владе

Кривокапић: Прихватио сам да причамо о реконструкцији владе; Кнежевић: Одбио сам место потпредседника владе

РТВ 21.03.2021
ПОДГОРИЦА - Црногорски премијер Здравко Кривокапић рекао је данас де је у разоговорима са лидерима странака владајуће коалиције прихватио да се разговара о реконструкцији владе, али је додао, "у границама које су прихватљиве"… »
Кривокапић: Прихватио сам да разговарамо о реконструкцији владе

Кривокапић: Прихватио сам да разговарамо о реконструкцији владе

РТС 21.03.2021
Црногорски премијер Здравко Кривокапић рекао је да је у разоговорима са лидерима странака владајуће коалиције прихватио да се разговара о реконструкцији владе, али је додао, "у границама које су прихватљиве". Кривокапић је је… »
Кривокапић: Влада Црне Горе ће трајати четири године

Кривокапић: Влада Црне Горе ће трајати четири године

Н1 Инфо 21.03.2021
Председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да је на састанку са представницима партија парламентарне већине прихватио да се прича о реконструкцији Владе у границама које су прихватљиве, природне и које могу утицати… »
Милан Кнежевић одбио место потпредседника владе: Један од лидера ДФ открио шта је у лице поручио Кривокапићу!

Милан Кнежевић одбио место потпредседника владе: Један од лидера ДФ открио шта је у лице поручио Кривокапићу!

Правда 21.03.2021
Један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић изјавио је да је у суботу на састанку са црногорским премијером Здравком Кривокапићем одбио потпредседничко место у новој Влади. Кнежевић је рекао да је то одбио не зато што не… »
„Одбио сам место потпредседника у Влади“: Кнежевић о састанку са Кривокапићем

„Одбио сам место потпредседника у Влади“: Кнежевић о састанку са Кривокапићем

Спутник 21.03.2021
Један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић изјавио је да је у суботу на састанку са црногорским премијером Здравком Кривокапићем одбио потпредседничко место у новој Влади. Кнежевић је рекао да је то одбио не зато што не… »

Вести дана »