Повезане вести
Старешина Храма Светог Саве позива вернике да се вакцинишу
Н1 Инфо 21.03.2021
Викарни епископ ремезијански владика Стефан позвао је све вернике да се вакцинишу против ковида-19. „Вакцинисао сам се да би вам служио. Вакцинишите се и ви да бисте пре свега сачували свој живот“, наводи се у промотивној… »
Ја сам се вакцинисао да бих вам служио, вакцинишите се и ви: Владика Стефан Шарић апелује на имунизацију становништа
Курир 21.03.2021
Викарни епископ ремезијански Стефан, старешина Храма Светог Саве у Београду, позвао је данас грађане да се вакцинишу против корона вируса. - Ја сам се вакцинисао да бих вам служио, вакцинишите се и ви, пре свега да бисте сачували… »
Владика Стефан позвао све на вакцинацију
Нова 21.03.2021
Викарни епископ ремезијански Стефан, старешина Храма Светог Саве у Београду, позвао је данас грађане да се вакцинишу против коронавируса. “Ја сам се вакцинисао да бих вам служио, вакцинишите се и ви, пре свега да бисте сачували… »
Владика Стефан поручио грађанима: Ја сам се вакцинисао да бих вам служио, вакцинишите се и ви
Вечерње новости 21.03.2021
ВЛАДИКА Стефан, викарни епископ ремезијански позвао је грађане да се вакцинишу да би сачували своје здравље. - Народе драги, ја сам се вакцинисао да бих вам служио. Вакцинишите се и ви да бисте, пре свега сачували свој живот… »
На Светој гори Атонској вакцинисани први монаси
Нови магазин 21.03.2021
У петак 19. марта чамац обалске страже испоручио је на Свету гору првих 400 доза “фајзер-бионтек” вакцине и вакцинације су почеле одмах. Центар за вакцинацију постављен је у Здравственом центру у Кариесу под надзором директора… »
Имунизација на Светој гори: Чамац обалске страже довезао првих 400 доза "Фајзер" вакцина
Вечерње новости 21.03.2021
ЧАМАЦ обалске страже довезао је јуче на Свету гору првих 400 доза „Фајзер“ вакцина против короне. Вакцинација је почела истог дана у Здравственом центру Свете Горе у Кареји, те је јуче вакцинисано 36 монаха и светогорских… »
Вести дана »
Раданов открио, кошаркаши Партизана имаће још једно такмичење пре Купа Кораћа!
Спортске.нет пре 1 сатјош 3 повезане
Скочила и вриснула на сав глас! Погледајте реакцију Зорје Пајић у моменту кад су Хрвати саопштили да њену песму шаљу на Евровизију 2026
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Муж Каје Остојић имао удес: Изгубио контролу над возилом и сударио се са камионом
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана