Povezane vesti
Starešina Hrama Svetog Save poziva vernike da se vakcinišu
N1 Info 21.03.2021
Vikarni episkop remezijanski vladika Stefan pozvao je sve vernike da se vakcinišu protiv kovida-19. „Vakcinisao sam se da bi vam služio. Vakcinišite se i vi da biste pre svega sačuvali svoj život“, navodi se u promotivnoj video-poruci vladike… »
Ja sam se vakcinisao da bih vam služio, vakcinišite se i vi: Vladika Stefan Šarić apeluje na imunizaciju stanovništa
Kurir 21.03.2021
Vikarni episkop remezijanski Stefan, starešina Hrama Svetog Save u Beogradu, pozvao je danas građane da se vakcinišu protiv korona virusa. - Ja sam se vakcinisao da bih vam služio, vakcinišite se i vi, pre svega da biste sačuvali svoj život - rekao… »
Vladika Stefan pozvao sve na vakcinaciju
Nova 21.03.2021
Vikarni episkop remezijanski Stefan, starešina Hrama Svetog Save u Beogradu, pozvao je danas građane da se vakcinišu protiv koronavirusa. “Ja sam se vakcinisao da bih vam služio, vakcinišite se i vi, pre svega da biste sačuvali svoj život”… »
Vladika Stefan poručio građanima: Ja sam se vakcinisao da bih vam služio, vakcinišite se i vi
Večernje novosti 21.03.2021
VLADIKA Stefan, vikarni episkop remezijanski pozvao je građane da se vakcinišu da bi sačuvali svoje zdravlje. - Narode dragi, ja sam se vakcinisao da bih vam služio. Vakcinišite se i vi da biste, pre svega sačuvali svoj život. Dođite u Hram da… »
Na Svetoj gori Atonskoj vakcinisani prvi monasi
Novi magazin 21.03.2021
U petak 19. marta čamac obalske straže isporučio je na Svetu goru prvih 400 doza “fajzer-biontek” vakcine i vakcinacije su počele odmah. Centar za vakcinaciju postavljen je u Zdravstvenom centru u Kariesu pod nadzorom direktora Konstantinosa… »
Imunizacija na Svetoj gori: Čamac obalske straže dovezao prvih 400 doza "Fajzer" vakcina
Večernje novosti 21.03.2021
ČAMAC obalske straže dovezao je juče na Svetu goru prvih 400 doza „Fajzer“ vakcina protiv korone. Vakcinacija je počela istog dana u Zdravstvenom centru Svete Gore u Kareji, te je juče vakcinisano 36 monaha i svetogorskih radnika. Prvu vakcinu na… »
Vesti dana »
Teorije zavere o nesreći u Vašingtonu! Neko bitan je bio u tom avionu: "Ovo nije slučajno, pogledajte snimak, nešto smrdi"! (video, foto)
Kurir pre 3 satajoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Nije vic da Tramp hoće da kupi Grenland – kaže njegov državni sekretar
Danas pre 3 satajoš 1 povezana