Повезане вести
Владе слушао Хрвата који се брутално испалио: Ја сам из Задра и много сам добар са Дивцем!
Хот спорт 21.03.2021
Невероватна прича стиже са аеродрома. Супруга легендарног кошаркаша Сакрамента Ана, насмејала је све својом објавом на Твитеру. Брачни пар Дивац нашао се на аеродрому када их је један кошаркашки фан, ако га можемо тако назвати… »
Владе само слушао како се хрват бламира: Навијач се ''испалио'' пред легендом - ''Знаш, ја сам добар са Дивцем!''
Мондо 21.03.2021
Фантастична прича, али можда га само није препознао због маске! Фантастична прича, али можда га само није препознао због маске! Супруга прослављеног српског кошаркаша пре неколико дана шокирала је јавност изазовном фотографијом… »
Да ли је могуће да га неко није препознао? "Каже тип Влади на аеродрому: Ја сам много добар са Дивцем"
Прва 21.03.2021
Владе Дивац доживео је необичну ситуацију на аеродрому, коју је са пратиоцима на Твитеру поделила његова супруга Снежана. Наиме, Дивцу је пришао човек који му се похвалио да "познаје Дивца", не схватајући да разговара управо са… »
Вести дана »

Мајка осумњичена за убиство бебе у Новом Саду Новорођенче бачено на тло, прети јој доживотна робија
Ало пре 28 минутајош 39 повезаних

Украјинци су се за ово припремали месецима, а онда је уследио Путинов позив: "Трамп не жели..."
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана

Ко је био Небојша Павковић, генерал осуђен за ратне злочине на Косову
BBC News пре 3 сатајош 62 повезане

Огласио се певач поводом смрти генерала павковића Његове речи расплакале нацију
Ало пре 39 минутајош 26 повезаних