Povezane vesti
Jednom sam pijana upalila lajv na instagramu: Hit priča pevačice kako je upoznala muža, a onda popila "čašicu više"!
Mondo 21.03.2021
Svetlana Seka Aleksić o Veljku Piljkiću i "dobrom vinu" Svetlana Seka Aleksić o Veljku Piljkiću i "dobrom vinu" Pevačica Seka Aleksić bila je gošća ovonedeljnog izdanja emisije "Sceniranje" i tom prilikom govorila je o braku sa Veljkom… »
Seka se prisetila oca pa se rasplakala u emisiji uživo: Doživeo je da vidi Jakova, posle toga je preminuo, falio mi je u…
Kurir 21.03.2021
Pevačica Seka Aleksić bila je gošća ovonedeljnog izdanja emisije "Sceniranje" i tom prilikom govorila je o uspomeni na svog oca: - Tata mi nedostaje puno, sećam se njega veoma često. Kad čovek izgubi roditelja, bez obzira što ja sa mojim tatom… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana