Povezane vesti
"Sam sebe Ne poznajem, Ne mogu više": Ša u nikad većem strahu zbog porodice, ne zna kako će dalje
Blic 22.03.2021
Nenad Aleksić Ša nakon što je javno prevario svoju suprugu Ivanu u "Zadruzi" sa Tarom Simov, žalio se Franu Pujasu na strah koji oseća zbog reakcije njegove porodice na njegovo ponašanje u rijalitiju. - Ja ne mogu više, ljutim se na gluposti. Sam sebe ne… »
Reperova porodica neće da čuje za taru! Nenadov prijatelj otkrio sve: Nema njemu sreće pored nje, a Ivani nikako nije dobro
Kurir 22.03.2021
Prijatelj Nenada Aleksića Ša, koji poznaje repera od treće godine, prokomentarisao je njegov odnos sa Tarom Simov. Ja lično imam problem, ne mogu da kažem da sam svetac, ima nekoga napolju,.. Desilo se i to je u redu. Da je on ušao u vezu sa Tarom, gde… »
Vesti dana »

(BLOG) Širom zemlje skupovi podrške Srbima na Kosovu: Privođenje i intervencija policije u više gradova, jajima na autobuse SNS-a
N1 Info pre 24 minutajoš 40 povezanih

Spremni ili ne, EES sistem počinje! Ovo je kompletan vodič kako ćete od sutra putovati u zemlje EU: Za ogromne gužve postoji poseban plan, a evo koliko tačno minuta sve traje
Blic pre 2 satajoš 22 povezane

Brnabić: Situacija sa NIS-om teška, Vučić će izneti nekoliko ponuda
Vesti online pre 4 minutajoš 49 povezanih

Sramotna provokacija Albanaca: Dotrčali do klupe Srbije i pokazivali simbol "velike Albanije"
Kurir pre 3 minutajoš 40 povezanih