Povezane vesti
"To je: Ludilo!" ATP najnovijim merama (opet) spasao Rodžera Federera - Švajcarac ne igra i uživa, asovi besne kao nikada pre!…
Sportal blic 22.03.2021
Nema baš mira u svetu tenisa ovih dana. je, podsetimo, pre dve nedelje oborio rekord Rodžera Federera po broju sedmica na vrhu ATP liste, a nakon što se povela rasprava da li je šestoplasirani ", na svetskoj rang listi će se sledeće sedmice desiti… »
‘Mi smo jedna zemlja, jedan narod’: Srđan Đoković dao intervju Hrvatima, njegove reči odzvanjaju
Hot sport 22.03.2021
Otac Novaka Đokovića, Srđan, dao je opširan intervju za hrvatske medije. Đoković je govorio o odnosima Srba i Hrvata, spomeuo je i najveće Novakove rivale, a i kritikovao je ATP zbog toga što njegov sin nijednom nije dobio nagradu za fer-plej igrača… »
Srđan Đoković pričao za Hrvate: Mi smo jedna zemlja i narod, Novak gubi kada dozvoli protivniku da ga pobedi
Vesti online 22.03.2021
Otac najboljeg svetskog tenisera Novaka, Srđan Đoković, dao je intervju za hrvatske medije u kom je opširno govorio o aktuelnim temama vezane za njegovog sina. Đoković senior je “Jutarnji list” priznao da je Novak njegova očekivanja nadmašio još pre… »
Đoković šokirao region, izjava o Hrvatima daleko odjeknula
Sportske.net 22.03.2021
Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka, dao je opširan intervju za Sportske novosti gde je apostrofirao da su Srbi i Hrvati praktično jedan narod. Poznate su simpatije koje Novak gaji prema našim zapadnim susedima, što se najviše dalo uočiti… »
Hrvati navijaju za Novaka - mi smo jedan narod: Srđan Đoković otvorio dušu i "pecnuo" Federera!
Mondo 22.03.2021
"Nemam nijednu jedinu zamerku i kažem da se ni ne družim s ekstremistima kojih ima i kod vas i kod nas, ja se obraćam normalnom narodu", rekao je Srđan Đoković. "Nemam nijednu jedinu zamerku i kažem da se ni ne družim s ekstremistima kojih ima i kod vas… »
Srđan Đoković: Srbi i Hrvati su isto, neka se ljuti ko hoće
Nova 22.03.2021
Srđan Đoković, otac najboljeg svetskog tenisera Novaka, dao je jedan intervju za hrvatske medije u kom je govorio o odnosu dva naroda, ali i karijeri teniskog "broja 1". Đoković je “Sportske novosti” naveo da je Nole njegova očekivanja premašio još pre… »
Srđan Đoković za Hrvate: Mi smo jedna zemlja, jedan narod! A Novak je već sada najbolji u istoriji
Mozzart sport 22.03.2021
Kako je Ivanišević popravio Novakov servis. I zašto su njegova konkurencija Majkl Džordan i Tajger Vuds, a ne Rodžer Federer i Rafael Nadal. Pitajte medije iz SAD ili sa zapada Evrope i uvek će pre dići ruku za Rodžera Federera ili Rafaela Nadala, čak i… »
"Novak nula, a koliko je Federer dobio? Najmanje 15 - strašno!" Đokovićev otac kao nikad dosad o Švajcarcu, a i Nadalu! Srđan…
Sportal blic 22.03.2021
Otac najboljeg tenisera sveta , Srđan, dao je opširan intervju hrvatskim medijima u kojem je govorio o karijeri naslednika, ali i zajedništvu ljudi i naroda ovog prostora. je poručio kako samo kada su udruženi ljude sa ovih prostora smatraju za ozbiljno… »
Vesti dana »
Ubijen Ali Hamnei, pronađeno njegovo telo: Oglasio se izraelski zvaničnik
Nova pre 58 minutajoš 32 povezane
Izrael i SAD napali Iran, Teheran uzvratio udarima na američke baze u regionu
BBC News pre 43 minutajoš 39 povezanih
Rusija zahtevala specijalnu sednicu IAEA o Iranu: Evo kad će biti održana
Večernje novosti pre 13 minutajoš 109 povezanih
(Foto) Građani koji se protive izgradnji akvarijuma protestovali kod Parka Ušće, uz prisustvo jakih policijskih snaga
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 22 povezane
Rodić golove protiv Partizana posvetio Zvezdi: "To je neki moj poklon njima za titulu..."
Telegraf pre 3 minutajoš 45 povezanih