Повезане вести
Зграбио кухињски нож и избо је по врату: Ово је Дајана, Српкиња коју је убио муж у Салцбургу док су њихова деца спавала у…
Блиц 22.03.2021
Српкиња, коју је синоћ у стану у којем је живела са децом убио њен супруг Ненад Л. (26) зове се Дајана Л. (22). Ненад Л. је ухапшен у Салцбургу због сумње да је убио своју супругу (22), сакрио тело, позвао дадиљу да причува… »
Ово је српкиња коју је муж убио у Аустрији: Био у притвору, имао пријаве за насиље, а нападао и њу и њене родитеље! (фото)…
Курир 22.03.2021
Ненад Л. (26) ухапшен је у Салцбургу због сумње да је убио своју супругу Дајану Лазаревић (22) из Породина код Жабара. Како нам је потврдио стриц убијене девојке, они су неколико година били у браку, а имали су проблеме. - Ненад… »
Језиво! Србин ухапшен у Салцбургу, искасапио жену док су деца спавала
Блиц 22.03.2021
Држављанин Србије (26) ухапшен је у Салцбургу због сумње да је убио своју супругу (22), сакрио тело, позвао дадиљу да причува њихово двоје деце, па се око поноћи сам пријавио полицији, преноси сајт Салцбург орф. Како медији… »
Србин након свађе ножем избо супругу у Салцбургу
Нова 22.03.2021
Србин (26) ухапшен је у Салцбургу због сумње да је убио своју супругу (22), сакрио тело, позвао дадиљу да причува њихово двоје деце, па се око поноћи сам пријавио полицији, преноси сајт Салцбург орф. Како медији наводе, драма… »
Србин у Аустрији брутално убио жену (22) док су деца спавала! Тело сакрио, па звао дадиљу да чува малишане
Мондо 22.03.2021
Сам се пријавио полицији. Сам се пријавио полицији. Држављанин Србије (26) ухапшен је у Салцбургу због сумње да је убио своју супругу (22), сакрио тело, позвао дадиљу да причува њихово двоје деце, па се око поноћи сам… »
Србин у Салцбургу искасапио жену док су деца спавала: Сакрио тело, позвао дадиљу да чува малишане, па се предао полицији
Курир 22.03.2021
Држављанин Србије (26) ухапшен је у Салцбургу због сумње да је убио своју супругу (22), сакрио тело, позвао дадиљу да причува њихово двоје деце, па се око поноћи сам пријавио полицији, преноси сајт Салцбург орф. Како медији… »
Србин избо ножем на смрт девојку у Салцбургу, док су њихова деца спавала: Након тога позвао дадиљу
Телеграф 22.03.2021
Кад је дадиља дошла у стан, Србин се одвезао до полиције и све признао. Аустријска полиција ухапсила је држављанина Србије (26) због сумње да је на смрт избо своју девојку Румунку (22) у њеном стану у Салцбургу, док је… »
Вести дана »

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 4 сатијош 1 повезана