Повезане вести
Полиција трага за лажним хоџом: Жени (34) скидање црне магије наплатио 15.000 евра
Телеграф 22.03.2021
Модричанка (34) је тражила помоћ од наводног хоџе да јој скине црну магију, али убрзо је схватила да јој ништа није скинуто, изузев подебљег новчаног износа. Полицији у Модричи пријављена је несвакидашња превара у којој је… »
Скупо плаћена лаковерност: Платила да јој скине црну магију, али је лажни хоџа нестао са 15.000 евра
Блиц 22.03.2021
Полицији у Модричи пријављена је несвакидашња превара у којој је лаковерна Модричанка остала без 15.000 евра. Према наводима из пријаве оштећена је, не слутећи да се ради о бескрупулозном преваранту, телефоном позвала особу… »
Вести дана »
"Ја сам православни Србин и поносан сам на корене!" Овако је о себи говорио Марк Брновић: "Покупио сам најбоље од целог Балкана" (фото)
Блиц пре 26 минутајош 3 повезане
Спектакл у Београду на води: Погледајте како је изгледао дрон шоу и ватромет за дочек Српске нове године (видео)
Курир пре 16 минутајош 6 повезаних
Временска прогноза за среду 14. јануар 2026: Топлије, температура до 12 степени
Бета пре 11 минутајош 2 повезане
"Јако ми је жао" Сека Алексић осудила напад на Ану Бекуту на Тргу у Чачку: "Она се увек сјајно понаша и добар је човек" (видео)
Блиц пре 16 минутајош 1 повезана
Канцеларија за КиМ: Напад на двојицу Срба у Дечанима доказ колико су повратници угрожени на Косову
Данас пре 2 сатајош 1 повезана