Povezane vesti
"Čuo sam da sam antivakser": Vučić počinje novu kampanju, otkriva kada će se vakcinisati (video)
Blic 22.03.2021
Krećemo u kampanju za vakcinaciju, i naravno da ću se vakcinisati, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako kaže, čuo je opaske da je možda i on "antivakser". - Moja kampanja za vakcinaciju kreće krajem marta, početkom aprila. Naravno da ću primiti… »
Vučić: Nisam antivakser, uskoro ću primiti vakcinu
Dnevnik 22.03.2021
ZAJEČAR: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u narednih nekoliko dana primiti vakcinu protiv korona virusa i da u kampanju vakcinacije po Srbiji kreće krajem marta ili početkom aprila. On je na pitanje novinara u Zaječaru rekao da… »
Vučić: Nisam ni pomenuo lokalne izbore u Zaječaru niti slao bilo kakve predizborne poruke
Kurir 22.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da danas u Zaječar nije ni ulazio i nije govorio o lokalnim izborima i slao bilo kakve predizborne poruke, iako bi, navodi, voleo da SNS ostvari bolji rezultat u Zaječaru nego prošli put. Na pitanje novinara N1… »
Vučić: Nisam ni pomenuo lokalne izbore u Zaječaru
Nova 22.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da danas u Zaječar nije ni ulazio i nije govorio o lokalnim izborima i slao bilo kakve predizborne poruke, iako bi, navodi, voleo da SNS ostvari bolji rezultat u Zaječaru nego prošli put. Na pitanje novinara N1… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza do kraja sedmice: U utorak sneg u ovim delovima Srbije
Euronews pre 3 satajoš 33 povezane
Tramp objavio energetski prekid vatre između Rusije i Ukrajine
Sputnik pre 42 minutajoš 77 povezanih
"Najgore tek dolazi": Nova pretnja Huta nakon napada na aerodrom u Rijadu, hitno se oglasila Rusija
Mondo pre 57 minutajoš 53 povezane
Studentska lista na skupu u Nišu o obrazovanju i zdravstvu, RIK odbio prigovore o glasanju dijaspore
NIN pre 7 satijoš 10 povezanih
PUF: Aktivisti želeli da postave pitanja Vučiću, završili u policijskoj stanici
Zrenjaninski pre 12 minutajoš 19 povezanih