Повезане вести

Бака Љиљана из Блаца: Хтели су насилно да ми одузму децу

Бака Љиљана из Блаца: Хтели су насилно да ми одузму децу

РТС 22.03.2021
Последњих недељу дана, раднице Центра за социјални рад из Блаца у четири наврата покушале су да двоје малолетне деце изместе од баке Љиљане Дачевић у хранитељску породицу. "Хтели су насилно једноставно да ми одузму децу"… »
У Новом дану о случају у Блацу, гошћа и редитељка Ања Суша

У Новом дану о случају у Блацу, гошћа и редитељка Ања Суша

Н1 Инфо 22.03.2021
Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања предложило је суспензију радница Центра за социјални рад у Блацу и смену вршитељке дужности директора те установе. О овом случају говоримо у теми јутра. Колика је… »
"Разбили врата, вукли децу на силу": Бака Љиљана из Блаца открила детаље драме која се десила у њеном дому, социјалним…

"Разбили врата, вукли децу на силу": Бака Љиљана из Блаца открила детаље драме која се десила у њеном дому, социјалним…

Блиц 22.03.2021
Радници Центра за социјални рад упали су у моју кућу, разбили врата, мене у колицима одгуривали, а децу вукли на силу. Били су јако груби и никакав папир ми нису показали, речи су којима је бака Љиљана Д. (58) из блачког села… »
Врата смо заблокирали гредама, не смемо на улицу: Бака деце из Блаца о претњама насилних социјалних радница због којих живе у…

Врата смо заблокирали гредама, не смемо на улицу: Бака деце из Блаца о претњама насилних социјалних радница због којих живе у…

Ноизз 22.03.2021
Снимак на којем се види како социјалне раднице из Центра за социјални рад на силу покушавају да извуку децу из куће у Блацу шокирао је Србију. Из Центра за социјални рад дошли су да одведу дечака Марка (14) и девојчицу Маријану… »
Социјалне раднице вукле децу и истраумирале их, ово ће им бити казна?! Стигао предлог из Министарства

Социјалне раднице вукле децу и истраумирале их, ово ће им бити казна?! Стигао предлог из Министарства

Мондо 22.03.2021
Раднице су дошле 5. марта да узму децу Маријану (10) и Марка (14), који у последњих годину дана од смрти мајке живе са непокретном баком Љиљаном Д. и о њој сами брину. Том приликом, оне су према виђеном на снимцима на силу… »
Министарство тражи суспензију радница Центра за социјални рад у Блацу

Министарство тражи суспензију радница Центра за социјални рад у Блацу

Н1 Инфо 22.03.2021
Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања предложило је суспензију радница Центра за социјални рад у Блацу и смену вршитељке дужности директора те установе. Инспекција социјалне заштите министарства је у… »
Министарство предложило суспензију радница и смену директорке Центра за социјални рад у Блацу

Министарство предложило суспензију радница и смену директорке Центра за социјални рад у Блацу

Јужне вести 22.03.2021
Након што су крајем прошле недеље раднице Центра за социјални рад у Блацу покушале насилно да изместе двоје малолетне деце из села Суви До у хранитељску породицу, Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања… »
Министарство предложило: Сменити директорку Центра у Блацу

Министарство предложило: Сменити директорку Центра у Блацу

Нова 22.03.2021
Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања предложило је данас да се покрену дисциплински поступци према радницама Центра за социјални рад у Блацу и да оне буду суспендоване, а да вршилац дужности директора… »
"Раднице Центра из Блаца угрозиле безбедност и здравље корисника": Предлаже се суспензија и смена

"Раднице Центра из Блаца угрозиле безбедност и здравље корисника": Предлаже се суспензија и смена

Телеграф 22.03.2021
Две раднице Центра за социјални рад у Блацу на силу су покушале да извуку дете из куће. Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања предложило је данас да се покрену дисциплински поступци према радницама… »

Вести дана »