Повезане вести
Имаш ли ти појма ко сам ја?Послушајте разговор штајнфелдове са лечићем! Данијела снимила шта је причала са глумцем! (видео)…
Курир 22.03.2021
Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао. Глумица је изјаву… »
Инсајдер: Глумица Данијела Штајнфелд открила да је силовао глумац и политичар Бранислав Лечић
Глас Америке 22.03.2021
БЕОГРАД — Медији у Србији пренели су да је српска глумица Данијела Штајнфелд, која већ годинама живи и ради у САД, тужилаштву у Београду у петак изјавила да је 2012. године силовао глумац и председник организације Демократе… »
Бранислав Лечић проговорио након наводних тврдњи Данијеле Штајнфелд о силовању
Србија данас 22.03.2021
Није желео да коментарише. Глумица Данијела Штајнфелд открила је, наводно, Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске… »
Данијела Штајнфелд открила да ју је силовао Бранислав Лечић?
Србија данас 22.03.2021
Шокантне тврдње пред тужилаштвом... Данијела Штајнфелд, тренутно је у Београду, где се појавила пре неколико дана у београдском Вишем тужилаштву где је, наводно, открила идентитет с*ксуалног напасника, пише "Блиц". Глумица… »
Бранислав Лечић „То је гнусна ЛАЖ“!
У центар 22.03.2021
БРАНИСЛАВ ЛЕЧИЋ огласио се након вести да је глумуца Данијеле Штајнфелд дала изјаву у полицији, а у којој га је именовала као филмског моћника који ју је !Поводом оптужби које су се појавиле у медијима о мом наводном силовању… »
Данијела Штајнфелд оптужила Лечића за силовање
Дневник 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд која је раније изјавила да је жртва силовања, у београдском Вишем тужилаштву је, како откривају београдски медији, открила идентитет силоватеља. Глумица Данијела Штајнфелд дала је изјаву у полицији у… »
Глумица оптужила Лечића за силовање, он негира
Слободна Европа 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд рекла је у изјави Вишем јавном тужилаштву да ју је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић наводно силовао, потврђено је за Радио Слободна Европа (РСЕ)… »
Глумица Данијела Штајнфелд открила тужилаштву да ју је силовао Бранислав Лечић
Радио 021 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд дала је изјаву у полицији у присуству заменика јавног тужиоца, потврђено је порталу Нова.рс из Вишег јавног тужилаштва у Београду. Како су истакли, позната глумица је открила идентитет осумњиченог… »
Зашто је Данијела толико чекала? Нисам једина коју је силовао, али сам прва која је рекла!
Мондо 22.03.2021
Српска глумица је једном приликом открила где ју је силоватељ, како тврди, напаствовао. Српска глумица је једном приликом открила где ју је силоватељ, како тврди, напаствовао. Глумица Данијела Штајнфелд пре неколико месеци… »
Кривична пријава глумице Штајнфелд за силовање у предистражној фази
РТС 22.03.2021
Кривична пријава глумице Данијеле Штајнфелд са тврдњама да ју је пре неколико година силовао колега је у предистражној фази. Глумица потврдила да ју је силовао Бранислав Лечић. У овој преистражној фази поступка све радње… »
Говорила сам му "не" све док сам имала снаге: Данијела до детаља описала силовање - После 4 дана смо играли представу!
Мондо 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд оптужила је глумца Бранисалава Лечића за силовање, након рада на заједничком пројекту. Глумица Данијела Штајнфелд оптужила је глумца Бранисалава Лечића за силовање, након рада на заједничком пројекту… »
Нова афера гази "аферу цвијан": Глумица оптужила Лечића за силовање, искрсао и снимак! (аудио)
Правда 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд је у београдском Вишем тужилаштву открила идентитет особе за коју тврди да ју је силовала. У Вишем јавном тужилаштву навела је да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске… »
Где су Данијела Штајнфелд и Бранислав Лечић играли заједно
Нова 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд оптужила је глумца и политичара Бранислава Лечића за силовање. Детаље овог стравичног злочина јавности је објавила још прошле године у свом документарном филму "Зацели ме". Међутим, она је тек након… »
Лечић оставио поруку после снимка! Коментари се усијали: "Један од најбољих фрајера бивше Југе да силује..." (фото)
Мондо 22.03.2021
Глумац се кратком поруком обратио јавности. Глумац се кратком поруком обратио јавности. Након што је млада глумица Данијела Штајнфелд оптужила Бранислава Лечића за силовање, глумац се огласио хитним саопштењем, а сада и поруком… »
Ексклузивно: Снимак разговора глумице Данијеле Штајнфелд и Бранислава Лечића који је достављен тужилаштву (АУДИО)
Инсајдер 22.03.2021
У екслузивном интервјуу за Инсајдер глумица Данијела Штајнфелд потврдила је да је у петак дала изјаву Тужилаштву у којој је открила да је 2012. године силовао глумац Бранислав Лечић. Разговор за Инсајдер снимљен је јуче… »
Глумица Данијела Штајнфелд открила тужилаштву да ју је силовао Бранислав Лечић
Санџак хабер 22.03.2021
БЕОГРАД – Глумица Данијела Штајнфелд дала је изјаву у полицији у присуству заменика јавног тужиоца, потврђено је порталу Нова.рс из Вишег јавног тужилаштва у Београду. Како су истакли, позната глумица је открила идентитет… »
Инсајдер: Снимак разговора глумице Данијеле Штајнфелд и Бранислава Лечића који је достављен тужилаштву (АУДИО)
Данас 22.03.2021
У екслузивном интервјуу за Инсајдер глумица Данијела Штајнфелд потврдила је да је у петак дала изјаву Тужилаштву у којој је открила да је 2012. године силовао глумац Бранислав Лечић, пише овај портал. Разговор за Инсајдер… »
Ударна вест! Ово је снимак разговора данијеле и лечића Мислиш ли да га мећем у неког кога не поштујем? Знаш ли ко сам ја
Мондо 22.03.2021
Снимак је глумица доставила Тужилаштву. Снимак је глумица доставила Тужилаштву. Глумица Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је… »
Лечић иза иницијала напасника? Дуг пут до истине!
Курир 22.03.2021
"Глумица Данијела Штајнфелд, у присуству заменика јавног тужиоца у полицији, навела је идентитет евентуалног извршиоца дела силовања," рекла је Ивана Ракочевић, портпарол Вишег јавног тужилаштва у Београду. Она је потврдила да… »
Ракић: Властима одговарало да се ћути о Лечићу и силовању
Нова 22.03.2021
"Глумица Данијела Штајнфелд као и све остале жене жртве сексуалног насиља, има моју пуну подршку као и подршку свих чланица и чланова Демократске странке", изјавила је за Нова.рс потпредседница Демократске странке Драгана Ракић… »
"То ми је дегутантно и одвратно": Мира Бањац се огласила након оптужби младе глумице о Браниславу Лечићу
Вечерње новости 22.03.2021
ВЕСТ да је глумица Данијела Штајнфелд у Вишем јавном тужилаштву тврдила да ју је глумац Бранислав Лечић наводно сексуално злостављао одјекнула је као бомба у домаћим медијима. Поводом оптужби младе глумице, њена старија… »
Људи, само полако! Бранислав Лечић се огласио на Твитеру након оптужбе Данијеле Штајфелд (фото)
Курир 22.03.2021
Глумац Бранислав Лечић огласио се на свом Твитеру након што га је колегиница Данијела Штајнфелд оптужила за силовање. "Људи, само полако", написао је кратко глумац. Иначе, Лечић је данас истакао да Данијела нема доказа. "Без… »
Огласила се и Милена Радуловић! Ево шта је поручила Данијели поводом тврдњи да ју је силовао Бранислав Лечић
Мондо 22.03.2021
И Милена и Ива Илинчић реаговале су на друштвеним мрежама. И Милена и Ива Илинчић реаговале су на друштвеним мрежама. Шокантне оптужбе изнете на рачун Бранислава Лечића узнемириле су јавност! Након тврдњи Данијеле Штајнфелд да… »
Инсајдер објавио снимак разговора Штајнфелд с Лечићем који је дала тужилаштву
Н1 Инфо 22.03.2021
У екслузивном интервјуу за Инсајдер глумица Данијела Штајнфелд потврдила је да је у петак дала изјаву тужилаштву у којој је открила да је 2012. године силовао глумац Бранислав Лечић. Један од доказа који је достављен тужилаштву… »
Одвратно ми је и дегутантно: Мира Бањац је играла са Данијелом и Лечићем у серији - открила како се глумац понашао!
Мондо 22.03.2021
Радили су заједно на снимању серије "Вратиће се роде". Радили су заједно на снимању серије "Вратиће се роде". Глумица Данијела Штанфелд изнела је Вишем јавном тужилаштву тврдње да је глумац Бранислав Лечић "моћник из филмске… »
"Кога бре да силује лечић?!" Гнусни напади на Данијелу Штајнфелд након што се усудила да проговори (фото)
НАКОН што је Данијела Штајнфелд оптужила познатог глумца и политичара Бранислава Лечића за силовањање друштвене мреже су преплавили коментари који релативизују сексуално насиље, али и отворено осуђују глумицу која се осудила… »
Имаш ли ти појма ко сам ја, то је за тебе част: испливао снимак разговора Бранислава Лечића и Данијеле Штајнфелд
Ноизз 22.03.2021
Данијела Штајнфелд оптужила је Бранислава Лечића за силовање. Из тужилиштва је стигла потврда да је она сведочила да ју је особа под иницијалима Б.Л. напаствовала, а познати глумац је све негирао. Поводом оптужби да је сексуано… »
Божидар Ђелић након оптужби на рачун Бранислава Лечића: Подршка свим женама које скупе храброст да говоре о злостављању и…
Блиц 22.03.2021
Божидар Ђелић, некадашњи министар, а данас један од најближих сарадника Бранислава Лечића каже за “Блиц” да подржава жене које се охрабре да говоре јавно о злостављању. - Дајем безрезервну подршку свим женама које скупе… »
Огласила се ћерка Бранислава Лечића за Курир: Млада глумица реаговала на оптужбе Данијеле Штајнфелд на рачун оца
Курир 22.03.2021
Ана Лечић, ћерка глумца Бранислава Лечића којег је глумица Данијела Штајнфелд оптужила за силовање, огласила се за Курир и стала уз свог оца. - Претешко је уопште говорити на овакве нападе везане за некога ко ми је родитељ. Све… »
Глумица Данијела Штајнфелд открила ко ју је напаствовао - оптужила Бранисалава Лечића за силовање
Ноизз 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд која је прошле године јавно говорила о томе да ју је силовао неко из филмске индустрије, открила је сада ко је у питању. Она је за силовање оптужила глумца Бранислава Лечића. Данијла Штајнфелд је… »
Јавиле се нове жртве Бранислава Лечића: Шчепао ме је и почео да дахће! Прешао ми је руком преко груди и правио се да је…
Курир 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд оптужила је глумца Бранислава Лечића за силовање. Данијела, која је пре неколико месеци уздрмала јавност причом о "моћнику из филмске индустрије" који ју је напаствовао, у изјави Тужилаштву рекла је да… »
Нова.рс: Штајнфелд открила Вишем тужилаштву да ју је силовао Бранислав Лечић
Нови магазин 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и лидер покрета Демократе Србије Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао… »
Огласила се Милена Радуловић о случају Данијеле Штајнфелд
Нова 22.03.2021
Глумица Милена Радуловић огласила се на свом Инстаграм налогу поводом случаја колегинице Данијеле Штајнфелд, која је у Вишем јавном тужилаштву навела да ју је пре неколико година сексуално злостављао глумац и политичар Бранислав… »
Милена Радуловић подржала колегиницу: Ево шта је глумица поручила Данијели
ГЛУМИЦА Милена Радуловић, која је недавно била у жижи јавности због оптужби које је упутила на рачун учитеља у школи глуме Мике Алексића, отворено је подржала своју колегиницу Данијелу Штајнфелд која је глумца Бранислава Лечића… »
Сазнајемо: Зашто је Данијела решила да открије Лечићево име
Нова 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао. Како… »
Тужилаштво: Штајнфелд дала изјаву о силовању
Данас 22.03.2021
Потврђено за Данас Више јавно тужилаштво у Београду потврдило је за Данас да је глумица Данијела Штајнфелд дала је изјаву о силовању у полицији у присуству заменика јавног тужиоца. Како нам је речено, у својој изјави Данијела… »
Данијела објаснила зашто раније није открила Лечића
Нова 22.03.2021
Неколико месеци након што је премијерно приказан филм "Зацели ме", глумице Данијела Штајнфелд у којем је јавности признала да ју је пре неколико година силовао глумац који важи за ауторитет у њеној професији, она је надлежним… »
Лечић негирао оптужбе Данијеле Штајнфелд: Најгнуснија лаж
Радио 021 22.03.2021
Председник организације Демократе Србије Бранислав Лечић негирао је данас оптужбе у медијима да је силовао глумицу Данијелу Штајнфелд и окарактерисао их као најгнуснију лаж која га дискредитује. "Апсолутно поштујем закон и правне… »
Огласио се Бранислав Лечић после оптужби за силовање
Спутник 22.03.2021
Бранислав Лечић огласио се након вести да је глумица Данијела Штајнфелд дала изјаву у полицији, у којој га је именовала као филмског моћника који ју је силовао. „Поводом оптужби које су се појавиле у медијима о мом наводном… »
Лечић о оптужбама за силовање Данијеле Штајнфелд: “То је најгнуснија лаж која ме дискредитује, спреман сам да одговарам!”…
Луфтика 22.03.2021
Председник покрета Демократе Србије Бранислав Лечић навео је да су тврдње да је силовао глумицу Данијелу Штајнфелд “најгнуснија лаж” која га дискредитује. „Апсолутно поштујем закон и правне институције ове државе, и спреман сам… »
Лечић негирао оптужбе Данијеле Штајнфелд: Најгнуснија лаж
Дневник 22.03.2021
БЕОГРАД: Глумац Бранислав Лечић негирао је данас оптужбе о силовању глумице Данијеле Штајнфелд и истакао да је у питању, каже, "најгнуснија лаж" која има за циљ да га дискредитује, саопштио је данас тим за медије Демократа… »
Ко је Данијела Штајнфелд која Лечића оптужује за силовање
Нова 22.03.2021
Данијела Штајнфелд је српска филмска, телевизијска и позоришна глумица. Иако је своју прву филмску улогу имала још 2005. године, дошла је у жижу интересовања јавности након прошлогодишњег Сарајевског филмског фестивала, на… »
Вида Огњеновић о Лечићу: Шокирана сам
Нова 22.03.2021
Књижевница и редитељка Вида Огњеновић рекла за Нова.рс да је шокирана информацијом да је глумица Данијела Штајнфелд у тужилаштву открила како ју је силовао њен колега Бранислав Лечић. “Сматрам да је то велика неправда и нека… »
То је најгнуснија лаж која ме дискредитује! Лечић поново о оптужбама Данијеле Штајнфелд, овога пута оштар!
Мондо 22.03.2021
Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао. Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је Бранислав Лечић, мистериозни… »
Лечић: Тврдње о силовању најгнуснија лаж, спреман да одговарам у Тужилаштву
Н1 Инфо 22.03.2021
Председник покрета Демократе Србије Бранислав Лечић навео је да су тврдње да је силовао глумицу Данијелу Штајнфелд "најгнуснија лаж" која га дискредитује. „Апсолутно поштујем закон и правне институције ове државе, и спреман сам… »
Лечић: Оптужбе за силовање су најгнуснија лаж
Нова 22.03.2021
Председник организације Демократе Србије Бранислав Лечић изјавио је данас да су тврдње да је силовао глумицу Данијелу Штајнфелд "најгнуснија лаж" која га дискредитује. “Апсолутно поштујем закон и правне институције ове државе, и… »
ДС: Подршка Данијели Штајнфелд, ограђујемо се од понашања бившег члана
Радио 021 22.03.2021
Форум жена Демократске странке (ДС) затражио је данас хитну реакцију државе и подршку глумици Данијели Штајнфелд, као и свим другим жртвама насиља, која је из непознатих разлога изостала у протеклих скоро годину дана, саопштила… »
Нова.рс: Штајнфелд открила Вишем тужилаштву да ју је силовао Бранислав Лечић
Н1 Инфо 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и лидер покрета Демократе Србије Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао… »
Лечић од патријарха тражио дозволу да се ожени: Стјуардеса била млађа од њега 18 година, а водитељка чак 31!
Мондо 22.03.2021
Глумац Бранислав Лечић, којег је глумица Данијела Штајнфелд оптужила за силовање, иза себе има два пропала брака. Глумац Бранислав Лечић, којег је глумица Данијела Штајнфелд оптужила за силовање, иза себе има два пропала брака… »
Откривено зашто је Данијела решила да каже лечићево име: Прича њене колегинице била окидач, ова кап је прелила чашу!
Мондо 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд оптужила је глумца Бранислава Лечића за силовање, а познато је и зашто је баш сада одлучила да открије његово име. Глумица Данијела Штајнфелд оптужила је глумца Бранислава Лечића за силовање, а… »
Нико не мора да зна да сам изнутра мртва, да ми је збрисано достојанство: Овако је Данијела причала о силоватељу!
Мондо 22.03.2021
"То што се изгуби када претрпите сексуално злостављање остаје унутра. Те ране су невидљиве, али су активне." "То што се изгуби када претрпите сексуално злостављање остаје унутра. Те ране су невидљиве, али су активне."… »
Лечићева ћерка се огласила: Реаговала на Данијелино признање да ју је њен отац силовао!
Мондо 22.03.2021
Послала кратку поруку. Послала кратку поруку. Глумица Данијела Штајнфелд, која тренуно борави у Београду, била је пре неколико дана у београдском Вишем тужилаштву где је открила је да је мистериозни силоватељ, чији је идентитет… »
ШОК! Данијела Штајнфелд оптужила Бранислава Лечића за СИЛОВАЊЕ!
Свет & Скандал 22.03.2021
Према писању домаћих медија глумица Данијела Штајнфелд оптужила је глумаца Бранислава Лечића за силовање. Како пишу домаћи медији она је дала исказ у тужилаштву и наводно оптужила Лечића за с*ксуално напастовање. Глумица… »
Бјелина ћерка пружила подршку Данијели Штајнфелд
Нова 22.03.2021
Миа Бјелогрлић, ћерка нашег глумца и филмског продуцента Драгана Бјелогрлића, пружила је подршку Данијели Штајнфелд, која је према сазнањима Нова.рс пре неколико дана у Вишем јавном тужилаштву навела да је пре неколико година… »
На лекиној сам страни шта год да буде: Ева Рас стала уз колегу након што је Данијела признала да ју је силовао
Мондо 22.03.2021
Како каже он јој је пријатељ. Како каже он јој је пријатељ. Глумица Данијела Штајнфелд, која тренуно борави у Београду, била је пре неколико дана у београдском Вишем тужилаштву где је открила је да је мистериозни силоватељ… »
Шта је Лечић говорио о силовању кад су мику оптужили: Презирем насиље према женама, то је понижење
Мондо 22.03.2021
Погодила га је прича Милене Радуловић! Погодила га је прича Милене Радуловић! Глумица Данијела Штајнфелд, тренутно је у Београду, где се појавила пре неколико дана у београдском Вишем тужилаштву где је открила идентитет… »
Бјелина ћерка подржала Данијелу Штајнфелд: Миа Бјелогрлић реаговала на друштвеним мрежама! (фото)
Мондо 22.03.2021
Огласила се на Твитеру. Огласила се на Твитеру. Ћерка Драгана Бјелогрлића, Миа Бјелогрлић, подржала је глумицу Данијелу Штањфелд, која је оптужила Бранислава Лечића за сексуално злостављање. Вест је као бомба одјекнула у… »
Огласио се Лечић поводом оптужби за силовање
Нова 22.03.2021
"Не могу да имам коментар на једну тако осетљиву тему, док из Тужиластва не добијем позив и не добијем црно на бело да ме је оптужила за такву ствар", рекао је за Нова.рс глумац Бранислав Лечић поводом сазнања Нова.рс да је… »
Бранислав Лечић се огласио поводом оптужби Данијеле Штајнфелд са силовање
Луфтика 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд је Вишем јавном тужилаштву открила да је мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао, Бранислав Лечић. Он се поводом овога огласио. “Не могу да имам коментар на једну тако осетљиву… »
Глумица Данијела Штајнфелд оптужила Бранислава Лечића за силовање
Спутник 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд изјавила је у београдском Вишем тужилаштву да је глумац, политичар и бивши министар Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао. Штајнфелд је пре неколико дана појавила… »
"То спада у врсту мобинга"! Лечић упитан за коментар на Данијелину тврдњу да ју је силовао моћник - овако је одговорио
Мондо 22.03.2021
Глумац је прошле године коментарисао оптужбе Данијеле Штајнфелд у којима је тада изнела да ју је силовао филмски моћник. Глумац је прошле године коментарисао оптужбе Данијеле Штајнфелд у којима је тада изнела да ју је силовао… »
Форум жена ДС: Да ли је режим штитио насилника годину дана
Нова 22.03.2021
Форум жена Демократске странке захтева хитну реакцију државе и пружање подршке глумици Данијели Штајнфелд, као и свим другим жртвама насиља, која је из непознатих разлога изостала у протеклих скоро годину дана. “Како би жртве… »
Знаш ли ко сам ја!? Данијела снимила разговор са силоватељем! Ево шта јој је рекао, вулгарно и понижавајуће (видео)
Мондо 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд оптужила је глумца Бранислава Лечића да ју је силовао, а постоји и ужасан снимак! Глумица Данијела Штајнфелд оптужила је глумца Бранислава Лечића да ју је силовао, а постоји и ужасан снимак! Глумица… »
Огласило се тужилаштво: Ево шта су рекли о исказу Данијеле Штајнфелд!
Мондо 22.03.2021
Поводом оптужбе Данијеле Штајнфелд да ју је силовао глумац Бранислав Лечић огласило се Више јавно тужилаштво. Поводом оптужбе Данијеле Штајнфелд да ју је силовао глумац Бранислав Лечић огласило се Више јавно тужилаштво. Глумица… »
2 Пута се женио и разводио, од патријарха тражио дозволу за брак Данијела га оптужила за силовање, ово је Лечићева животна…
Курир 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао. Бранислав… »
Шта је Лечић причао о случају силовања Данијеле Штајнфелд
Нова 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд током прошле године шокирала јавност својим документарним филмом "Зацели ме", у којем је открила да ју је силовао моћник из српске филмске индустрије. Након неколико месеци Данијела је, како Нова.рс… »
Тужилаштво потврдило писање Нова.рс: Глумица оптужује Б. Л.
Нова 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд дала је изјаву у полицији у присуству заменика јавног тужиоца, потврђено је порталу Нова.рс из Вишег јавног тужилаштва у Београду. Како су истакли, позната глумица је открила идентитет напасника Б. Л… »
Огласио се Бранислав Лечић: Ево шта каже о оптужбама за силовање!
Мондо 22.03.2021
Након оптужби да је силовао колегиницу, огласио се Бранислав Лечић. Након оптужби да је силовао колегиницу, огласио се Бранислав Лечић. Глумица Данијела Штајнфелд је Вишем јавном тужилаштву рекла да је глумац, опозициони… »
Данијела Штајнфелд открила да ју је Лечић силовао! Глумица изнела шокантне тврдње у Тужилаштву
Мондо 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд, тренутно је у Београду, где се појавила пре неколико дана у београдском Вишем тужилаштву где је открила идентитет сексуалног напасника. Глумица Данијела Штајнфелд, тренутно је у Београду, где се… »
Ево шта је Лечић рекао о тврдњама Данијеле Штајнфелд да ју је силовао
Вести онлине 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао. – Без… »
Нова: Штајнфелд тужилаштву открила да ју је силовао Бранислав Лечић
БизЛифе 22.03.2021
Штајнфелд је пре неколико дана појавила у београдском Вишем јавном тужилаштву, на позив тужиоца како би допунила свој претходни исказ. Она је, у присуству адвоката, говорила о свом трауматичном искуству, о којем је јавност… »
Макса Ћатовић за Курир о оптужбама данијеле Штајнфелд: Нисам изненађен већ шокиран! За неке друге сам начуо, а за Лечића нисам…
Курир 22.03.2021
Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао. Глумица је изјаву… »
Данијела је лечића ког је оптужила за силовање престављала као моћника филмске индустрије: Насилници су наши суседи и…
Курир 22.03.2021
Глумица у Сарајеву представила свој документарац "Зацели ме", у коме је испричала зашто је напустила Србију и своју страну приче као жртва сексуалног насиља. Глумица Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је… »
Глумица Данијела Штајнфелд: Силовао ме је Бранислав Лечић
Луфтика 22.03.2021
Шокантна информација потресла је данас домаћу јавност. Глумица Данијела Штајнфелд недавно је саопштила да ју је познати „моћник из филмске индустрије“ силовао када је имала само 21 годину, а сада је освануло и име које је крила… »
Лечић о наводима да је силовао Данијелу Штајнфелд
Недељник 22.03.2021
Фото: Игор Павићевић “Не могу да имам коментар на једну тако осетљиву тему, док из Тужиластва не добијем позив и не добијем црно на бело да ме је оптужила за такву ствар”, рекао је глумац Бранислав Лечић поводом навода да је… »
ЕКСКЛУЗИВНО Штајнфелд открила да је силовао Бранислав Лечић
Нова 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао. Штајнфелд… »
Бранислав Лечић кратко: Ево шта је рекао о тврдњама данијеле Штајнфелд да ју је силовао
Курир 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао. - Без… »
Шок признање: Данијела Штајнфелд открила да ју је силовао Бранислав Лечић?!
Курир 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд, тренутно је у Београду, где се појавила пре неколико дана у београдском Вишем тужилаштву где је, незванично сазнајемо, открила идентитет сексуалног напасника, односно да је реч о Браниславу Лечићу… »
“Данијела Штајнфелд тврди да ју је силовао Бранислав Лечић”
Недељник 22.03.2021
Фото: Принтсцреен Н1 Глумица Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је… »
САЗНАЈЕМО Данијела Штајнфелд открила име силоватеља тужиоцу
Нова 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд, која је пре неколико месеци у свом документарном филму снимљеном у Америци открила јавности да је била жртва силовања, појавила се пре неколико дана у београдском Вишем тужилаштву где је, како… »
Вести дана »

Милојевић проговорио о место селектора: "Један од мојих фудбалских снова"
Спортске.нет пре 36 минутајош 18 повезаних

МУП апелује на возаче у Србији: До понедељка појачана контрола и кажњавање за угрожавање безбедности пешака
Нова пре 56 минутајош 13 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Трамп: Зеленски ће тражити да пређе у офанзиву против Русије
Еуроневс пре 1 сатјош 13 повезаних

ББЦ: Хамас предао тела два таоца, поручио да треба времена да се из рушевина извуче још тела
Н1 Инфо пре 36 минутајош 9 повезаних