Повезане вести

Путин преломио: Сутра се вакцинишем

Путин преломио: Сутра се вакцинишем

Вести онлине 22.03.2021
Руски председник Владимир Путин саопштио је да намерава сутра да се вакцинише против коронавируса. – Вакцинација је наравно добровољни избор сваког човека. Лична одлука сваког човека. Ја сам намеравам да то урадим сутра – рекао… »
Завршена испитивања ‘лагане’ верзије вакцине Спутњик В

Завршена испитивања ‘лагане’ верзије вакцине Спутњик В

Ал Јазеера 22.03.2021
Русија је у јануару објавила да разматра развој ‘лагане’ верзије Спутњика В, како би пружила привремено рјешење земљама с високим стопама заразе. Русија је завршила клиничка испитивања “лагане” верзије вакцине Спутњик В… »
Русија завршила испитивања „лагане“ верзије вакцине Спутњика В

Русија завршила испитивања „лагане“ верзије вакцине Спутњика В

Н1 Инфо 22.03.2021
Русија је завршила клиничка испитивања "лагане" верзије вакцине Спутњика В против коронавируса која се даје у једној дози, рекао је министар здравља у понедељак на државној телевизији. Русија је у јануару објавила да разматра… »
Из Русије стиже још једна вакцина! Министар Мурашко - "Спутњик лајт" спреман за регистрацију

Из Русије стиже још једна вакцина! Министар Мурашко - "Спутњик лајт" спреман за регистрацију

Вечерње новости 22.03.2021
КЛИНЧКА испитивања вакцине против корона вируса "Спутњик лајт" су завршена и припремљени су документи за њену регистрацију, изјавио је руски министар здравља Михаил Мурашко на састанку о питањима вакцинације којим је… »
Владимир Путин донео одлуку! Открио када ће се вакцинисати! (видео)

Владимир Путин донео одлуку! Открио када ће се вакцинисати! (видео)

Правда 22.03.2021
Руски председник Владимир Путин саопштио је да намерава сутра да се вакцинише против вируса корона. - Вакцинација је наравно добровољни избор сваког човека. Лична одлука сваког човека. Ја сам намеравам да то урадим сутра - рекао… »
Путин саопштио важне вести: Сутра се вакцинишем, то је лична одлука сваког човека

Путин саопштио важне вести: Сутра се вакцинишем, то је лична одлука сваког човека

Вечерње новости 22.03.2021
ПРЕДСЕДНИК Русије Владимир Путин изјавио је да ће се у уторак, 23. марта вакцинисати против вируса корона у Москви. Он је то потврдио на саветовању око вакцинације у Русији које директно преноси ТВ канал Русија -24. -… »
Путин сутра прима вакцину

Путин сутра прима вакцину

Блиц 22.03.2021
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да ће се сутра вакцинисати против ковида 19, али је навео да је одлука о имунизацији чисто на добровољној основи сваког Руса. Путин није навео коју ће од три руске вакцине… »
Путин поручио: Сутра се вакцинишем против коронавируса

Путин поручио: Сутра се вакцинишем против коронавируса

Нова 22.03.2021
Руски председник Владимир Путин саопштио је да намерава сутра да се вакцинише против вируса корона. „Вакцинација је наравно добровољни избор сваког човека. Лична одлука сваког човека. Ја сам намеравам да то урадим сутра“, рекао… »

Вести дана »