Повезане вести

Сања Маринковић искрено о емотивном животу

Сања Маринковић искрено о емотивном животу

Вести онлине 22.03.2021
Ове недеље директно са улица престонице у емисију ”Премијера – Викенд Специјал”, репортер Немања Вујичић интервјуисао је познату ТВ водитељку Сању Маринковић. – Питала сам се не колико среће ме чека данас, већ како да… »
Сања Маринковић добија СМС поруке од којих трепери: Након развода открила да ли је поново заљубљена!

Сања Маринковић добија СМС поруке од којих трепери: Након развода открила да ли је поново заљубљена!

Мондо 22.03.2021
Водитељка испричала како проводи дана. Водитељка испричала како проводи дана. Месецима се спекулисало о односу Сање Маринковић и њеног супруга Александра Ухрина, а онда је водитељка прошле године саопштила да дефинитивно… »
"Због мене се свађају са супругама по два дана" Сања Маринковић све изненадила, а након развода признаје: "Постоје поруке…

"Због мене се свађају са супругама по два дана" Сања Маринковић све изненадила, а након развода признаје: "Постоје поруке…

Блиц 22.03.2021
Водитељка Сања Маринковић говорила је о томе како проводи време током пандемије, поменула је и колеге, али и признала да након развода има удвараче. - Знаш како кажу, да си психички здрав кад радиш посао који волиш и дружиш се… »
РАЗВЕДЕНА Сања Маринковић ОТКРИВА какав јој ЕМОТИВНИ статус!

РАЗВЕДЕНА Сања Маринковић ОТКРИВА какав јој ЕМОТИВНИ статус!

Свет & Скандал 22.03.2021
Сања Маринковић отворено је говорила о свом емотивном статус и открила да ли је заљубљена. Она каже да је срећна и да је нашла начин да се бори са тренутном ситуацијом. Водитељка Сања је разведена и одлично изгледа, а сада… »
Сања Маринковић тек што се развела, а добија СМС поруке због којих трепери: Водитељка признала да ли је поново заљубљена!

Сања Маринковић тек што се развела, а добија СМС поруке због којих трепери: Водитељка признала да ли је поново заљубљена!

Курир 22.03.2021
Сања Маринковић пред милионским аудиторијумом открила је како су јој испуњени дани и како се осећа. Водитељка је признала да не дозвољава да је било шта поремети. "Знаш како кажу, да си психички здрав кад радиш посао који… »

Вести дана »