Povezane vesti
Kod Novosađanina nađena poluautomatska puška i municija
Dnevnik 22.03.2021
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv pedesetpetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i… »
Titel: Prijava muškarcu koji je na utakmici izudarao sudiju
Nova 22.03.2021
Policija u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj pripredbi ili javnom skupu. On se tereti da je juče na fudbalskoj utakmici u… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 32 minutajoš 39 povezanih

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 37 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio “nemanjićki plave” tramvaje uz nove lapsuse i oštar stav prema “baljezganju” (VIDEO)
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 57 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 57 minutajoš 26 povezanih