Повезане вести

Цеца Ражнатовић се видно расположена огласила након суђења са Јеленом Карлеушом (ВИДЕО)

Цеца Ражнатовић се видно расположена огласила након суђења са Јеленом Карлеушом (ВИДЕО)

Вести онлине 22.03.2021
Певачице Светлана Цеца Ражнатовић и Јелена Карлеуша данас су се суочиле у Трећем основном суду у Београду, а како медији спекулишу Цеца је наводно добила спор, те ће Карлеуша морати да плати судске трошкове. Цеца је из суда… »
Цеца добила карлеушу на суду! Певачица ексклузивно потврдила за МОНДО - готово је!

Цеца добила карлеушу на суду! Певачица ексклузивно потврдила за МОНДО - готово је!

Мондо 22.03.2021
Певачице су се и данас среле на заказаном рочишту. Певачице су се и данас среле на заказаном рочишту. Музичка звезда Цеца Ражнатовић ексклузивно је за МОНДО потврдила да је добила судски спор против Јелене Карлеуше. Певачице су… »
"Она тера ме да мафијам": Цеца се огласила након што је добила Карлеушу на суду, не скида осмех са лица (видео)

"Она тера ме да мафијам": Цеца се огласила након што је добила Карлеушу на суду, не скида осмех са лица (видео)

Вечерње новости 22.03.2021
ПЕВАЧИЦЕ Јелена Карлеуша и Светлана Ражнатовић данас су се среле у Првом основном суду и, како сазнајемо, Цеца је добила спор. Карлеушина жалба је одбијена и због тога ће морати да плати судске трошкове. Јеца се након завршеног… »
Она тера ме да мафијам: Након суочавања са Карлеушом, Цеца "партија" у колима (видео)

Она тера ме да мафијам: Након суочавања са Карлеушом, Цеца "партија" у колима (видео)

Мондо 22.03.2021
Одврнула музику и пева. Одврнула музику и пева. Певачице Светлана Цеца Ражнатовић и Јелена Карлеуша појавиле су се данас, 22. марта на још једном, новом суочавању у Првом основном суду у Београду. Цеца је из суда изашла видно… »
Цеца лаички објаснила: ЈК намерно одлаже суђење са мном

Цеца лаички објаснила: ЈК намерно одлаже суђење са мном

Нова 22.03.2021
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић одговорила је на питања новинара након заказаног рочишта које је имала данас са певачицом Јеленом Карлеушом, алудирајући на то да се цео поступак с намером одуговлачи како би застарео. Рочиште… »
Цеца добила карлеушу на суду! Јелена побеснела - мораће да сноси трошкове

Цеца добила карлеушу на суду! Јелена побеснела - мораће да сноси трошкове

Вечерње новости 22.03.2021
ПЕВАЧИЦЕ Јелена Карлеуша и Светлана Ражнатовић данас су се среле у Првом основном суду и Цеца је, наводно, добила спор. Карлеуша је изгубила спор и жалба је одбијена. Због тога ће Јелена морати да плати судске трошкове. Након што… »
ЈК на суду с Цецом: Опсовала новинаре, ал’ се прво извинила

ЈК на суду с Цецом: Опсовала новинаре, ал’ се прво извинила

Нова 22.03.2021
Јелена Карлеуша и Светлана Цеца Ражнатовић поново су се данас састале у Првом основном суду у Београду. Тужена Карлеуша је међутим била поприлично нерасположена, можда због лошег времена или скандала који је претходних дана… »

Вести дана »