Повезане вести

Вучић с једним од највећих модних дизајнера Филипом Плејном

Вучић с једним од највећих модних дизајнера Филипом Плејном

Дневник 22.03.2021
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстрагаму да се сусрео у Београду са немачким модним дизајнером Филипом Плејном и поручио да се нада да ће Плејн чешће долазити у Србију и део своје будућности везати за… »
Вучић угостио немачког дизајнера Филипа Плејна

Вучић угостио немачког дизајнера Филипа Плејна

Нова 22.03.2021
Председник Србије Александар Вучић објавио је данас на Инстрагаму да се сусрео у Београду са немачким модним дизајнером Филипом Плејном и поручио да се нада да ће Плејн чешће долазити у Србију и део своје будућности везати за… »
Вучић Угостио највећег креатора на свету! Филип Плејн поручио у Председништву Србије: Узбуђен сам јер почињем посао у Србији!…

Вучић Угостио највећег креатора на свету! Филип Плејн поручио у Председништву Србије: Узбуђен сам јер почињем посао у Србији!…

Курир 22.03.2021
Председник Србије Александар Вучић срео се са Филипом Плејном, једним од најпознатијих модних креатора на свету. "Угостио сам Филипа Плејна, једног од највећих модних дизајнера, у нади да ће чешће долазити у Србију и да ће део… »
Вучић Угостио Филипа Плејна: Председник Србије се састао са једним од највећих модних дизајнера на свету (фото)

Вучић Угостио Филипа Плејна: Председник Србије се састао са једним од највећих модних дизајнера на свету (фото)

Вечерње новости 22.03.2021
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић угостио је данас Филипа Плејна, једног од најпознатијих модних дизајнера на свету. Вучић је фотографије сусрета објавио на инстаграм профилу "будућност Србије", и изразио жељу да ће Плејн чешће… »
Огласио се Филип Плејн након састанка са Вучићем: Потврдио да почиње да послује у Србији (фото)

Огласио се Филип Плејн након састанка са Вучићем: Потврдио да почиње да послује у Србији (фото)

Вечерње новости 22.03.2021
ФИЛИП Плејн, познати светски модни дизајнер, састао се у Београду са председником Србије Александром Вучићем. Видно одушевљен нашим председником, Плејн је на свом Инстаграм профилу поделио фотографију са Вучићем, а у опису је… »

Вести дана »