Повезане вести
Данијела Штајнфелд о пријављивању силовања: Ово је питање моје друштвене одговорности
Политика 23.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд потврдила је наводе медија да је особа која ју је силовала њен колега Бранислав Лечић и додала да је хтела да избегне да открије његово име, али да је „прелило кап” када је, како је навела, након… »
Адвокат анализира: Да ли је Данијела смела да снима Лечића
Нова 23.03.2021
Адвокат Денис Бећирић и активисткиња за женска права Марија Лукић коментарисали су данас у емисији "Међу нама" случај Данијеле Штајнфелд, која је пријавила Бранислава Лечића за силовање, али и тренутно поштовање права жена у… »
Бранислав Лечић се опет огласио: Чекам позив тужилаштва
Нова 23.03.2021
Глумац Бранислав Лечић огласио се четврти пут на својим профилима на друштвеним мрежама, након што га је колегиница Данијела Штајнфелд пре неколико дана оптужила за силовање. Наиме, глумац се сада захвалио свима који су уз… »
И даље чекам позив тужилаштва: Бранислав Лечић се огласио новом поруком!
Мондо 23.03.2021
Глумац оставио поруку на друштвеним мрежама. Глумац оставио поруку на друштвеним мрежама. Глумица Данијела Штајнфелд именовала у Тужилаштву човека који ју је силовао пре неколико година када су заједно радили на једном пројекту и… »
Вучић о Лечићу: Не постоји ништа одвратније од силовања
Нова 23.03.2021
Председник Србије Александар Вучић данас је, упитан о случају глумице Данијеле Штајнфелд, која тврди да је силовао Бранислав Лечић рекао, да не постоји одвратније дело од силовања. “Нисам ни тужилац ни судија, чини ми се да не… »
Реакције на оптужбе Штајнфелд, тужилаштво наводи – пријава у предистражној фази
Н1 Инфо 23.03.2021
Након што је глумица Данијела Штајнфелд у проширеној изјави Тужилаштву до детаља описала догађај из 2012. и за силовање оптужила глумца и политичара Бранислава Лечића, он се данас поново огласио поруком да пориче те оптужбе и… »
Горан Богдан показао средњи прст и подржао данијелу: Реаговала Милена Радуловић! (фото)
Мондо 23.03.2021
Обукао розе хаљиницу. Обукао розе хаљиницу. Након што је Данијела Штајнфелд у Вишем тужилаштву у Београду открила да је мистеризни моћник из филмске индустрије који ју је напаствовао пре неколико година, глумац Бранислав Лечић… »
Јавни иступ Данијеле Штајнфелд "за поштовање", чека се реакција институција
Глас Америке 23.03.2021
БЕОГРАД — После иступа глумице Данијеле Штајнфелд и открића да је, како тврди, пре девет година силовао колега Бранислав Лечић, део јавности аплаудира њеној храбрости да отворено говори о преживљеној трауми. Бранислав Лечић је… »
Лечић тражи полиграф
Вести онлине 23.03.2021
Скандал поводом оптужбу младе глумице Данијеле Штајнфелд против колеге Бранислава Лечића да је силовао још је далеко од епилога, али је већ усталасала страсти српске јавности. У Вишем тужилаштву у Београду кажу да је поступак још… »
"Одбијам да играм са лечићем у представама": Мирјана Карановић подржала колегиницу - огласила се јасном поруком! (фото)
Мондо 23.03.2021
Глумица се огласила и путем свог Инстаграма изнела став и истакла да не жели да игра у представи са колегом. Глумица се огласила и путем свог Инстаграма изнела став и истакла да не жели да игра у представи са колегом. Глумица… »
Лечић хоће на полиграф! Не признаје се као доказ на суду, Зечевић објаснио чему служи такво тестирање (курир телевизија)…
Курир 23.03.2021
Јавност је и даље у шоку након оптужби глумице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао старији колега, Бранислав Лечић. Од тренутка када се ова информација појавила у медијима, огласио се и познати глумац неколико пута. Лечић је… »
"Једном ћу сведочити против двојице" - Након Данијелиног признања огласила се Бојана Маљевић!
Мондо 23.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд открила је у Вишем тужилаштву да ју је глумац Бранислав Лечић пре неколико година напаствовао док је са њим радила на једном пројекту. Глумица Данијела Штајнфелд открила је у Вишем тужилаштву да ју је… »
Ово је атак на мој поглед на свет! Лечић се поново огласио због силовања: Никада нисам био агресиван ни према једној жени!
Курир 23.03.2021
Глумац Бранислав Лечић, којег је глумица Данијела Штајнфелд за силовање 2012. године, пошто је дао саопштење за медије тврдећи да је све лаж што је глумица рекла, тврди сад да никада није био агресиван ни према једној жени. -… »
Дајете ми снагу и још већи глас! Данијела Штајнфелд оптужила Лечића за силовање па се огласила и обратила колегама (фото)…
Курир 23.03.2021
Бројне поруке подршке Данијели Штајнфелд нижу се на друштвеним мрежама откако је јуче објављено да је глумица у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела да је њен колега Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије… »
Лечић: Молим тужилаштво и МУП да ме позову на саслушање
ИндексОнлине 23.03.2021
БЕОГРАД – Глумац и политичар Бранислав Лечић у данашњој писаној изјави достављеној медијима још једном је одбацио оптужбе да је силовао глумицу Данијелу Штајнфелд и позвао надлежно тужилаштво и МУП да га без одлагања позову на… »
Нека се стиде сви који мисле да је она ово урадила због промоције - Биљана Србљановић предводи познате који су подржали…
Ноизз 23.03.2021
После исповести Данијеле Штајнфелд о томе како ју је Бранислав Лечић силовао било је оних који тврде да је цела прича испричана "зарад вишег циља" и да је питање колико је уопште то тачно, да би требало да се Данијела стиди… »
Штајнфелд открила кад ју је Лечић силовао
Нова 23.03.2021
Детаљи сведочења глумице Данијеле Штајнфелд која је пре неколико дана у београдском Вишем тужилаштву оптужила свог старијег колегу Бранислава Лечића (66) за силовање још увек се чувају у строгој тајности. Како портал Нова.рс… »
Психотерапеут: Насилници су најчешће људи из окружења
Нова 23.03.2021
Кроз шта је прошла глумица Данијела Штајнфелд и колико је снаге било потребно да пред камерама Инсајдера све прође изнова, у емисији “Пробуди се” говорила је психотерапеут Биљана Славковић. Глумица Данијела Штајнфелд открила је… »
Лечић: Молим тужилаштво и МУП да ме позову на саслушање
РТВ 23.03.2021
БЕОГРАД - Глумац и политичар Бранислав Лечић у данашњој писаној изјави достављеној медијима још једном је одбацио оптужбе да је силовао глумицу Данијелу Штајнфелд и позвао надлежно тужилаштво и МУП да га без одлагања позову на… »
Глумац Бранислав Лечић одбацио оптужбе о силовању
Слободна Европа 23.03.2021
Глумац и политичар Бранислав Лечић изјавио је да је спреман да се подвргне полиграфском испитивању поводом навода глумице Данијеле Штајнфелд да ју је он силовао. "Ја, Бранислав Лечић из Београда, најодлучније поричем било какве… »
"Сваки пут ми се окрене утроба": Глумица Ивана Дудић потресена поводом приче Данијеле Штајнфелд да ју је Лечић силовао
Блиц 23.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд је у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела да је њен колега Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао, а сада се овим поводом огласила и глумица Ивана Дудић, која… »
"Одакле храброст да ико осуди жртву? Не значи не!" Тамара Драгичевић се јаком поруком обратила Данијели Штајнфелд након што је…
Блиц 23.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд је у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела да је њен колега Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао, након чега су јој многе колеге јавно пружиле подршку. Међу… »
"Сваком ко тврди да се Данијела промовише, желим…" Биљана Србљановић о тврдњама глумице да ју је силовао Бранислав Лечић…
Блиц 23.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд је у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела да је њен колега Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао, а сада се поводом овог случаја огласила и Биљана… »
Не значи не! Одакле храброст да ико икада осуди жртву?! Јака порука глумице у знак подршке Данијели, али и свим женама!
Мондо 23.03.2021
Огласила се и Тамара Драгичевић. Огласила се и Тамара Драгичевић. Глумица Тамара Драгичевић једна је од многих које су стале уз колегиницу Данијелу Штајнфелд, која је оптужила глумца Бранислава Лечића да ју је силовао 2012… »
Шокантно! Данијела: Лечић ме је силовао у колима! Говорила сам "не" све док сам могла! Лечић: То је гнусна лаж!
Курир 23.03.2021
Глумица (37) на саслушању у полицији изјавила да ју је на почетку каријере сексуално злостављао старији колега, док је он јуче саопштио да је спреман да одговара у тужилаштву. Глумица Данијела Штајнфелд (37), која се прославила… »
Данијела Штајнфелд: "Ја сам хтела да се суочим са својим силоватељем на начин на који сам ја умела и могла"
Прва 23.03.2021
Кривична пријава глумице Данијеле Штајнфелд са тврдњама да ју је пре неколико година силовао колега, познати глумац Бранилав Лецић, у предистражној је фази. Глумица Данијела Штајнфелд потврдила је у јуче објављеном интервјуу за… »
Биљана Србљановић о тврдњама данијеле да ју је силовао Лечић: Послала јасну поруку и никад није била суровија! (фото)
Курир 23.03.2021
Данијела Штајнфелд пред пред полицијом и замеником вишег јавног тужиоца у Београд рекла је да ју је силовао глумац Бранислав Лечић. Њено признање пореметило је јавност, а своје мишљење на друштвеним мрежама изнела је и… »
Лечић пориче све оптужбе: Спреман сам за полиграфско испитивање
Н1 Инфо 23.03.2021
Глумац и политичар Бранислав Лечић изјавио је за Данас да је спреман да се подвргне полиграфском испитивању поводом навода глумице Данијеле Штајнфелд да ју је он силовао. Он је у писаној изјави, достављеној Данасу, порекао све… »
“Ја, Бранислав Лечић, спреман сам на полиграф без седатива”
Нова 23.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд је у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела да је њен колега Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао, а сада се глумац поново огласио тим поводом. Лечић је позвао… »
Нова изјава лечића! Спреман сам за полиграф, нисам се накљукао седативима!
Мондо 23.03.2021
Глумац Бранислав Лечић огласио се поново након што га је глумица Данијела Штајнфелд оптужила да ју је силовао 2012. године. Глумац Бранислав Лечић огласио се поново након што га је глумица Данијела Штајнфелд оптужила да ју је… »
Огласила се Бојана Маљевић и цитирала: "Једном ћу сведочити против двојице"
Вечерње новости 23.03.2021
ГЛУМИЦА Данијела Штајнфелд открила је заменику вишег тужиоца да је моћник из филмске индустрије који ју је пре више година силовао наводно њен колега - Бранислав Лечић. Како је ова вест брзо одјекнула и изазвала буру у јавности… »
Лечић спреман да иде на полиграф, погледајте како ће даље тећи цео поступак
Радио 021 23.03.2021
Кривична пријава глумице Данијеле Штајнфелд против Бранислава Лечића још је у предистражној фази. Но, ево како ће сада даље тећи поступак и колику би казну могао да добије ако га суд прогласи кривим за ово дело. У кривичном… »
БРАНИСЛАВ ЛЕЧИЋ: „Тражим саслушање Тужилаштва што пре“!
У центар 23.03.2021
– Поводом навода Данијеле Штајнфелд, које су јуче пренели готово сви медији, слободан сам да информишем српску јавност о следећем: Ја, Бранислав Лечић из Београда, најодлучније поричем било какве оптужбе које су на мој рачун… »
Морам признати да и даље јако волим жене, духовно сам млад: Лечић о томе како је велики заводник и џентлмен!
Мондо 23.03.2021
Лечић је важио за великог заводника, а како је сам признао, обожаватељке су увек биле луде за њим. Лечић је важио за великог заводника, а како је сам признао, обожаватељке су увек биле луде за њим. Глумица Данијела Штајнфелд… »
Трећа изјава бранислава лечића о оптужбама за силовање Данијеле: Нећу се накљукати седативима, спреман сам за полиграф!
Курир 23.03.2021
Глумац Бранислав Лечић огласио се поново након што га је глумица Данијела Штајнфелд оптужила да ју је силовао 2012. године. - Поводом навода Данијеле Штајнфелд, које су јуче пренели готово сви медији, слободан сам да информишем… »
Данијела Штајнфелд оптужила Лечића за силовање
Нова 23.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао. Штајнфелд… »
Данијела наставља исповест: „Лечић ме је силовао у мају 2012.године, ридала сам“
У центар 23.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд је у београдском Вишем тужилаштву навела је да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао. Ова… »
Данијела каже да ју је Лечић силовао док је био са Нином: Те године били никад срећнији, један их је догађај променио!
Мондо 23.03.2021
Лечић је 2012. године био у браку са водитељком Нином Радуловић са којом је годину дана раније добио и сина. Лечић је 2012. године био у браку са водитељком Нином Радуловић са којом је годину дана раније добио и сина. Глумица… »
На колико би Лечић могао у затвор ако буде оптужен и осуђен
Нова 23.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд открила је јуче име мушкарца којег оптужује за силовање: у питању је њен колега Бранислав Лечић. Иако је у овом тренутку поступак који се против Лечића води и даље далеко од фазе оптужења, јавност… »
Штајнфелд: Хтела сам да избегнем да откријем име, али је једна кап прелила чашу (ВИДЕО)
Данас 23.03.2021
– Мене је силовао мој колега и драги пријатељ Бранислав Лечић, у мају 2012. године. После четири дана играли смо представу. Била сам у шоку. Хтела сам одмах да зовем полицију, али сам размишљала шта ће се десити. Морате да… »
"Твоја енергија има памет и еротику": Након Данијелине оптужбе да ју је Лечић силовао, водитељка показала поруке које јој је…
Блиц 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд је у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела да је њен колега Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао, а сада се на друштвеним мрежама огласила водитељка и… »
Лане Гутовић о тврдњама да је Лечић силовао Данијелу, а његове речи ће наљутити многе
Блиц 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд је у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела је да је глумац и бивши министар Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао, а сада се поводом ових тврдњи огласио и… »
Огласила се данијела Штајнфелд: "Волим те, срце ми се цепа" (фото)
Вечерње новости 22.03.2021
ДАНИЈЕЛА Штајнфелд открила је прошле године у свом документарном филму "Зацели ме" да је била жртва злостављања, након чега је постала мета напада због тога што није желела да открије идентитет "моћника из филмске индустрије"… »
Ева Рас подржала лечића: Глумица овим речима стала на страну пријатеља
Вечерње новости 22.03.2021
ГЛУМИЦА Данијела Штајнфелд открила је у Вишем тужилаштву да је глумац Бранислав Лечић тај мистериозни моћник из фимске индустрије којег је својевремено спомињала у својим интервјуима, а за којег је тврдила да ју је силовао, не… »
Феминистички колектив „Женска солидарност“ подржао Данијелу Штајнфелд
Данас 22.03.2021
Феминистички колектив „Женска солидарност“ подржао је данас Данијелу Штајнфелд која је тужилаштву открила име свог силоватеља, наводи се у саопштењу. У екслузивном интервјуу за Инсајдер глумица Данијела Штајнфелд потврдила је… »
Вести дана »
Федерални агенти САД отпочели масовна хапшења миграната по Њу Орлеансу
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Срушио се амерички борбени авион, снимљен тренутак пада: Пилот успео да се катапултира
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана