Повезане вести

Кон: Најугроженији здравствени систем, а не угоститељи

Кон: Најугроженији здравствени систем, а не угоститељи

Политика 23.03.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон изјавио је данас да је здравствени систем тренутно најугроженији, а не угоститељи и да је став медицинског дела Кризног штаба да се спрече сви контакти, али да разуме „економски… »
"Најугроженији су лекари, а не угоститељи": Доктор Кон о балансу између чувања здравља и економије и о томе како га постићи…

"Најугроженији су лекари, а не угоститељи": Доктор Кон о балансу између чувања здравља и економије и о томе како га постићи…

Блиц 23.03.2021
Епидемиолог Предраг Кон рекао је јутрос да медицински део Кризног штаба потпуно разуме економске проблеме које стварају мере против короне, али да привредници током пандемије нису ти који су најугроженији, већ су то пре свих… »
Зар ви мислите да смо ми идиоти? Доктор Кон никада отвореније - Открио због чега је против отварања локала - "научно је…

Зар ви мислите да смо ми идиоти? Доктор Кон никада отвореније - Открио због чега је против отварања локала - "научно је…

Вечерње новости 23.03.2021
- ПЕВАЊЕ је важан фактор, капљице могу да иду и до 12 метара. Нико не покушава да пева с маскама. Питају, да ли је то научно доказано да се заражава. Зар неко мисли да смо ми идиоти?! - Када питате некога где је био, како се… »
"Зар неко мисли да смо ми: Идиоти?" Др Кон: Када питате оболеле где су били, како су се заразили, дођете до истог одговора

"Зар неко мисли да смо ми: Идиоти?" Др Кон: Када питате оболеле где су били, како су се заразили, дођете до истог одговора

Блиц 23.03.2021
Епидемиолог Предраг Кон рекао је јутрос да је став медицинског дела Кризног штаба био да се спрече сви контакти, али да разуме зашто се није догодило потпуно затварање. - Ово ја зовем као економски диктат, и могу лично да… »
Још није тренутак! Кон уочи седнице Кризног штаба - ипак ништа од отварања кафића?!

Још није тренутак! Кон уочи седнице Кризног штаба - ипак ништа од отварања кафића?!

Мондо 23.03.2021
Кон је најавио да ће се питање отварања башта сутра разматрати на седници Кризног штаба, а да ће он морати да објашњава своје разлоге зашто сада није прави тренутак за то. Кон је најавио да ће се питање отварања башта сутра… »

Вести дана »