Повезане вести
Љубинка Кларић: Цела породица ми је заражена короном
Нова 23.03.2021
Глумица Љубинка Кларић објавила је да су њен једанаестогодишњи син, као и остатак породице, заражени коронавирусом, док је она негативна јер је примила вакцину. Глумица је на свом Фејсбук профилу објаснила у каквој је… »
Сви у породици заражени короном, чак и син (11): Српска глумица једина негативна - огласила се и обратила свима!
Мондо 23.03.2021
Син јој се разболео прошле недеље. Син јој се разболео прошле недеље. Глумица Љубинка Кларић открила је да су сви у њеној породици заражени корона вирусом, осим ње, која је вакцинисана. Огласила се на Фејсбуку и овим путем… »
"Мој син (11) има корону, цела породица се заразила, ја сам вакцинисана и једина негативна" Љубинка Кларић има јасну поруку
Блиц 23.03.2021
Глумица Љубинка Кларић објавила је да су њен једанаестогодишњи син, као и остатак породице, заражени корона вирусом. Како је Љубинка навела, цела породица се заразила, изузев ње, која је вакцинисана против короне. - Можда… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 14 минутајош 22 повезане
Двоструко убиство у Никшићу: Полиција дошла до сазнања о идентитету извршиоца
Данас пре 44 минутајош 16 повезаних
Индијана сломила Сакраменто, Минесоти мало 40 поена Едвардса
Спорт клуб пре 54 минутајош 13 повезаних
Големе колоне на излазу из Србије, већ се стварају гужве! Упућен посебан апел: Водите рачуна о овоме на путу
Ало пре 44 минутајош 9 повезаних