Повезане вести

Љубинка Кларић: Цела породица ми је заражена короном

Љубинка Кларић: Цела породица ми је заражена короном

Нова 23.03.2021
Глумица Љубинка Кларић објавила је да су њен једанаестогодишњи син, као и остатак породице, заражени коронавирусом, док је она негативна јер је примила вакцину. Глумица је на свом Фејсбук профилу објаснила у каквој је… »
Сви у породици заражени короном, чак и син (11): Српска глумица једина негативна - огласила се и обратила свима!

Сви у породици заражени короном, чак и син (11): Српска глумица једина негативна - огласила се и обратила свима!

Мондо 23.03.2021
Син јој се разболео прошле недеље. Син јој се разболео прошле недеље. Глумица Љубинка Кларић открила је да су сви у њеној породици заражени корона вирусом, осим ње, која је вакцинисана. Огласила се на Фејсбуку и овим путем… »
"Мој син (11) има корону, цела породица се заразила, ја сам вакцинисана и једина негативна" Љубинка Кларић има јасну поруку

"Мој син (11) има корону, цела породица се заразила, ја сам вакцинисана и једина негативна" Љубинка Кларић има јасну поруку

Блиц 23.03.2021
Глумица Љубинка Кларић објавила је да су њен једанаестогодишњи син, као и остатак породице, заражени корона вирусом. Како је Љубинка навела, цела породица се заразила, изузев ње, која је вакцинисана против короне. - Можда… »

Вести дана »