Povezane vesti
Ljubinka Klarić: Cela porodica mi je zaražena koronom
Nova 23.03.2021
Glumica Ljubinka Klarić objavila je da su njen jedanaestogodišnji sin, kao i ostatak porodice, zaraženi koronavirusom, dok je ona negativna jer je primila vakcinu. Glumica je na svom Fejsbuk profilu objasnila u kakvoj je situaciji trenutno njena… »
Svi u porodici zaraženi koronom, čak i sin (11): Srpska glumica jedina negativna - oglasila se i obratila svima!
Mondo 23.03.2021
Sin joj se razboleo prošle nedelje. Sin joj se razboleo prošle nedelje. Glumica Ljubinka Klarić otkrila je da su svi u njenoj porodici zaraženi korona virusom, osim nje, koja je vakcinisana. Oglasila se na Fejsbuku i ovim putem apelovala na sve da se… »
"Moj sin (11) ima koronu, cela porodica se zarazila, ja sam vakcinisana i jedina negativna" Ljubinka Klarić ima jasnu poruku
Blic 23.03.2021
Glumica Ljubinka Klarić objavila je da su njen jedanaestogodišnji sin, kao i ostatak porodice, zaraženi korona virusom. Kako je Ljubinka navela, cela porodica se zarazila, izuzev nje, koja je vakcinisana protiv korone. - Možda nije loše da podelim... moj… »
Vesti dana »
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 3 minutajoš 37 povezanih
Izrael ponovo izveo udare na Iran; Revolucionarna garda: Napadi izvedeni balističkim raketama
RTS pre 1 satjoš 21 povezana
Gogić: Izbori vratili političku scenu na Kosovu na stanje iz februara prošle godine
Insajder pre 23 minutajoš 15 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih