Повезане вести
Видић, Лаковић, Југовић – кога бисте ви за председника ФСС?
Нова 23.03.2021
Ко ће на место председника Фудбалског савеза Србије, чини се да је листа правих имена никад краћа, а да је Немања Видић најрадије виђен на Теразијама. По одласку Славише Кокезе, који је поднео оставку на место првог човека… »
Немања Матић одсечно: Ако се Видић и ја будемо питали, многи из домаћег фудбала неће имати шта да траже ту!
Спортал блиц 23.03.2021
У понедељак је и одмах је почело са полемиком ко би могао да га настави. Жеља домаће јавности је Немања Видић, а очигледно и Немање Матића. Везиста Манчестер јунајтеда је још једном причао о Видићу као човеку који би могао да… »
Председниче, хвала ни за шта
Нова 23.03.2021
Отишао је Славиша Кокеза са места председника Фудбалског савеза Србије, иако је морао и раније, али боље икад него никад. Остали су његови "пипци", а репрезентација почиње борбе за Мундијал 2022. у "дивном" амбијенту. И не… »
Матић: Ако се Видић и ја питамо биће чистка у нашем фудбалу
Нова 23.03.2021
Немања Матић, фудбалер Манчестер јунајтеда, објаснио је шта би прво урадио уколико постане део Фудбалског савеза Србије. Недавно је јавно подржао Немању Видића који се огласио отвореним писмом, а сада је још једном потврдио да… »
Небојша Лековић главни кандидат за председника ФСС
Данас 23.03.2021
Кокеза отишао због (не)мира у кући Бивши председник ФСС (док је био регионални савез у оквиру ФС Југославије) и некадашњи генерални секретар Црвене звезде Небојша Лековић главни је кандидат за наследника Славише Кокезе, сазнаје… »
Матић суров: ‘Наш фудбал је на дну. Ако дођемо Видић и ја неће бити места за многе!’
Хот спорт 23.03.2021
Да ли Немања зна нешто што ми не знамо?! Прослављени српски везиста Немања Матић говорио је о актуелној ситуацији у ФСС-у. Он је у разговору за Б92, открио шта он мисли о тој теми. ‘План би требало да има човек који преузме… »
Немања Матић се опет огласио - Један да дође, многи да оду!
Спортске.нет 23.03.2021
Како се и очекивало, јучерашњи одлазак Слевише Кокезе са места председника ФСС изазвао је велику пажњу јавности и бројне коментаре, а мишљење доскорашњег репрезентативца Немање Матића на ову тему никако не може да се… »
Ако се Видић и ја будемо питали - многи неће имати шта да траже ту: Матић кандидовао бившег капитена за председника ФСС!
Мондо 23.03.2021
"Имам предлог, то је Немања Видић!". "Имам предлог, то је Немања Видић!". Славиша Кокеза поднео је оставку на место председника Фудбалског савеза Србије (ФСС), а у наредних неколико месеци сазнаћемо ко ће га наследити. Јасно је… »
Четири кандидата за Кокезиног наследника, кога ће предложити Звезда и Партизан?
Спортске.нет 23.03.2021
Фудбалски савез Србије јуче је и званично остао без свог првог човека, пошто је Славиша Кокеза поднео оставку. До даљњег, његову улогу преузеће Марко Пантелић, Кокезнин досадашњи први сарадник, али када су у питању догорочна… »
Вести дана »
Цвејић: Одлука о повлачењу четири члана РЕМ није изненађење, други пут рекли не политичком насиљу
Бета пре 52 минутајош 44 повезане
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
Наслови.аи пре 57 минутајош 37 повезаних
Магла и хладно време отежавају саобраћај, док Србија бележи неуобичајено топле дане и очекује хладан талас од уторка
Наслови.аи пре 1 сатјош 33 повезане
Ревидирана фискална стратегија предвиђа 2026. раст БДП у Србији од 3,0 одсто
Политика пре 2 сатајош 13 повезаних