Povezane vesti
Vučić o kokezi i Đilasu: Važno da nadležni uzmu stvari u svoje ruke, i da se vidi kako su neki pljačkali zemlju
Kurir 23.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nadležni moraju da uzmu stvari u svoje ruke i da utvrde kako su neki pljačkali zemlju ili ko je i kako umešan u malverzacije na carini. Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara da li je… »
Vučić: Razočaran sam što Kokeza nije hteo na poligraf
Nova 23.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je veoma razočaran što bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza nije hteo da ide na poligraf. Kako je dodao, očekivao je od pojedinih da ne idu na ovaj vid ispitivanja. “Ja sam mislio na više… »
Vesti dana »
Iran preti: Ništa od prekida vatre ako Izrael gađa Liban, Tramp odredio tim za pregovore
BBC News pre 24 minutajoš 65 povezanih
Mir kratkog daha: Eksplozije na Bliskom istoku samo nekoliko sati nakon primirja
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih
Odlazak Duška Vujoševića: Mađioničar srpske košarke koji je od talenate pretvarao u šampione
NIN pre 29 minutajoš 73 povezane
Vremenska prognoza Srbije: zahlađenje sa mrazem i pljuskovima do subote, stabilnije za Vaskrs
Naslovi.ai pre 2 satajoš 14 povezanih
Protest u Nišu zbog oduzimanja dozvole za rad departmanima Filozofskog fakulteta
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih