Povezane vesti
Ansambl "Barcelona Gipsy balKan Orchestra" objavio novi spot: Ovo je nešto potpuno drugačije od svega što smo do sada uradili…
Blic 23.03.2021
Međunarodni ansambl Barcelona Gipsy balKan Orchestra predstavlja novi video za pesmu “Jana i Alexandris” sa poslednjeg albuma “Nova Era”. Pesma “Jana i Alexandris” je miks dve kompozicije: severno-makedonske "Jana Turčin" i "To Margoudi ki o Alexandris"… »
Barcelona Gipsy Balkan Orchestra objavio novi spot
Nova 23.03.2021
Međunarodni ansambl Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, u kom svira i beogradski kontrabasista Ivan Kovačević, objavio je novi spot za pesmu "Jana i Alexandris" sa albuma "Nova era". Spot prati pesmu nastalu kao mešavina dve kompozicije: servernomakedonske… »
Vesti dana »
Izbori u Sloveniji: Tesna pobeda stranke aktuelnog premijera na parlamentarnim izborima
Kurir pre 42 minutajoš 5 povezanih
On je novi gradonačelnik Pariza: Ovo su preliminarni rezultati lokalnih izbora u Francuskoj
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana