Povezane vesti
Naš pevač (52) prevario ženu sa 29 godina mlađom, a sad hoće dete sa ljubavnicom: "Podmladio sam se pored nje"
Blic 23.03.2021
Pevač Ivan Gavrilović (52) prevario je suprugu u rijaliti šou programu "Parovi" sa Milijanom Bogdanović (23), a sada sa njom želi i decu. "Činjenica je da sam prevario ženu, i da sam se zaljubio u Milijanu. Podmladio sam se pored nje, ne bi bilo loše da… »
Ovo je gavrilovićeva žena marina: Pevač je sa njom u braku 2 decenije, imaju dvoje dece, a sad je vara u rijalitiju! (foto)
Kurir 23.03.2021
Ivan Gavrilović trenutno boravi u rijalitiju "Parovi", gde je gledaoce kraj malih ekrana šokirao ljubavnom vezom sa Milijanom Bogdanović. Ivan je dve decenije u braku sa Marinom, sa kojom ima dvoje dece. Pevač je često na društvenim mrežama delio… »
Podmladio sam se pored Milijane, bilo bi dobro da imamo dete: Ivan Gavrilović hoće naslednike sa ljubavnicom, pomenuo ženu…
Kurir 23.03.2021
Koliko je stvar ozbiljna između Milijane Bogdanović i pevača Ivana Gavrilovića kao i da njihova ljubav nema granica sada je postalo jasno. Njihov poslednji razgovor ostavio je u šoku sve gledaoce, ali i učesnike vile "Parova". "Činjenica je da sam… »
Vesti dana »
Počela američka blokada Ormuskog moreuza, Tramp objavio da će eliminisati sve iranske brodove koji se približe
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 85 povezanih
„Orban je imao srdačne odnose i sa Đinđićem, Koštunicom i Tadićem“: Istoričar podseća
Danas pre 1 satjoš 190 povezanih
Peter Mađar o Ukrajini: Isključeno da EU primi neku zemlju dok je u ratu
Danas pre 37 minutajoš 23 povezane
Šef ruske diplomatije otkrio plan odnosa sa novom mađarskom vladom
Politika pre 27 minutajoš 24 povezane
(Foto) Ovo je Nataša (19) koja je poginula kod Aleksinca: Roditelji zavijeni u crno zbog smrti jedinice
Mondo pre 4 satijoš 28 povezanih