Повезане вести

Влаховић и ''Блеки'' остали без тренера!

Влаховић и ''Блеки'' остали без тренера!

Спортске.нет 23.03.2021
Ћезаре Прандели поднео је оставку на место тренера Фиорентине! Он је то учинио пар дана после пораза у узбудљивој утакмици против Милана, после које је 'Виола' остала на четрнаестом месту на табели. У последњих једанаест мечева… »
"Идем да тражим своју суштину!" Шок у Италији, Миленковић и Влаховић остали без тренера: Прандели поднео оставку - не…

"Идем да тражим своју суштину!" Шок у Италији, Миленковић и Влаховић остали без тренера: Прандели поднео оставку - не…

Спортал блиц 23.03.2021
више није тренер фудбалера, потврдио је данас клуб из Фиренце. Како је саопштено, он је поднео оставку на функцији тренера на коју је дошао у новембру прошле године. Оно што даје посебну необичност овом случају је да иза одлуке… »
Влаховић остао без омиљеног тренера: Прандели званично напустио Фиорентину

Влаховић остао без омиљеног тренера: Прандели званично напустио Фиорентину

Вечерње новости 23.03.2021
ЋЕЗАРЕ Прандели више није тренер фудбалера Фиорентине, потврдио је данас клуб из Фиренце. Како је саопштено, он је поднео оставку на функцији тренера на коју је дошао у новембру прошле године. "Фиорентина може да потврди да је… »
Необична порука Пранделија: ''Време је да утврдим ко сам ја заправо''

Необична порука Пранделија: ''Време је да утврдим ко сам ја заправо''

Спортске.нет 23.03.2021
"АЦФ Фиорентина потврђује да је Ћезаре Прандели поднео оставку на место тренера Фиорентине", званична је потврда из Фиренце, поводом данашње промене на клупи њиховог клуба. Та вест се појавила најпре у италијанским медијима… »
Пранделијев нервни слом за крај каријере: Био сам слеп, отрови се дуго гомилају, а свет пребрзо креће

Пранделијев нервни слом за крај каријере: Био сам слеп, отрови се дуго гомилају, а свет пребрзо креће

Моззарт спорт 23.03.2021
Тренер Фјорентине најавио одлазак у пензију рекавши да “мора да пронађе себе“. Резултати нису били сјајни и негде се и могла очекивати оставка Чезареа Пранделија на место тренера Фјорентине. Међутим, тек након његовог… »
Шок у фиренци: Миленковић и Влаховић изненада остали без тренера, враћа се добро познато лице!

Шок у фиренци: Миленковић и Влаховић изненада остали без тренера, враћа се добро познато лице!

Хот спорт 23.03.2021
Клупа Фиорентине остала је упражњена… Досадашњи тренер Виоле Ћезаре Прандели поднео је оставку на место шефа струке, преносе италијански медији. „Љубичасти“ нису у доброј форми и на последњих 11 утакмица имају само три… »
Одлазак тренера који је лансирао Влаховића, Виола се нада Инзагију, Де Зербију...

Одлазак тренера који је лансирао Влаховића, Виола се нада Инзагију, Де Зербију...

Моззарт спорт 23.03.2021
Чезаре Прандели иде из Фјорентине. Прво су објавили талијански медији, а онда је стигла и званична потврда: Чезаре Прандели је бивши тренер Фјорентине пошто је поднео оставку после пораза од Милана (2:3). Није проблем тај један… »
Шок за Влаховића, Прандели прерано отишао из Фјорентине

Шок за Влаховића, Прандели прерано отишао из Фјорентине

Нова 23.03.2021
Тренер фудбалера Фјорентине, Ћезаре Прандели, поднео је оставку у клубу из Фиренце, преносе италијански медији. Фјорентина је 14. на табели после 28 мечева, а локални РАИ Тоскана преноси да је бивши селектор Италије решио да се… »

Вести дана »