Povezane vesti
Brzo se vraćam, pijem lekove, spavaj u mom krevetu! Fran dobio poziv sa Minom Vrbaški, poručila mu da ne pada na provokacije!…
Kurir 23.03.2021
Fran Pujas je dobio poziv sa Minom Vrbaški. Nakon razgovora sa Drvom Mudrosti, Fran je skupio novac i otišao u govornicu da bi se čuo sa svojom devojkom. "Ja sam dobro, kući sam. Sve je super. Nemoj da imaš sumnju ni za šta. Svi te vole, svi te cene. Ja… »
"Ležim po ceo dan, pijem lekove" Mina Vrbaški se oglasila nakon što su joj se upalili fileri u zadnjici, evo šta je rekla o…
Blic 23.03.2021
Mina Vrbaški juče je napustila "Zadrugu 4" zbog zdravstvenih problema, a danas je dobila mogućnost da obavi telefonski poziv sa svojim dečkom iz rijalitija, Franom Pujasom. Mina je, naime, pre ulaska u "Zadrugu 4" uradila estetski zahvat povećanja… »
Vesti dana »

Zelenski objavio da se sastao sa američkim proizvođačima raketnih sistema Patriot i Tomahavk
Beta pre 52 minutajoš 60 povezanih

Drugi put promenjene cene goriva od uvođenja sankcija NIS-u: Ovoliko košta odlazak na pumpu
Nova pre 17 minutajoš 17 povezanih

Saša Obradović: Stvari koje nisu dobre nemoguće je popraviti na jednom treningu
Vesti online pre 1 satjoš 22 povezane

Direktorka Pete gimnazije:Zahtevi đaka su zahtevi dela roditelja i nastavnika koji se bave politikom
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih

Muškarac ubijen u pucnjavi u Beogradu na vodi, osumnjičeni ubrzo uhapšen (VIDEO)
RTV pre 32 minutajoš 63 povezane