Povezane vesti
Brzo se vraćam, pijem lekove, spavaj u mom krevetu! Fran dobio poziv sa Minom Vrbaški, poručila mu da ne pada na provokacije!…
Kurir 23.03.2021
Fran Pujas je dobio poziv sa Minom Vrbaški. Nakon razgovora sa Drvom Mudrosti, Fran je skupio novac i otišao u govornicu da bi se čuo sa svojom devojkom. "Ja sam dobro, kući sam. Sve je super. Nemoj da imaš sumnju ni za šta. Svi te vole, svi te cene. Ja… »
"Ležim po ceo dan, pijem lekove" Mina Vrbaški se oglasila nakon što su joj se upalili fileri u zadnjici, evo šta je rekla o…
Blic 23.03.2021
Mina Vrbaški juče je napustila "Zadrugu 4" zbog zdravstvenih problema, a danas je dobila mogućnost da obavi telefonski poziv sa svojim dečkom iz rijalitija, Franom Pujasom. Mina je, naime, pre ulaska u "Zadrugu 4" uradila estetski zahvat povećanja… »
Vesti dana »

Rusiju pogodio jedan od najjačih zemljotresa ikada, cunami stigao do Japana i SAD, aktivirao se i vulkan na Kamčatki
NIN pre 43 minutajoš 227 povezanih

"Možda ćemo sutra oboriti rekord Partizana": Srđan Blagojević dva puta poslao istu poruku Grobarima
Mondo pre 43 minutajoš 35 povezanih

„Vučićeva izjava da neće biti novca za Univerzitet u Novom Pazaru je radikalski pristup Sandžaku“: Student Davud Delimeđac o pretnjama predsednika Srbije
Nova pre 24 minutajoš 24 povezane

Pripremite kišobrane: Prema najavi RHMZ tokom noći kiša stiže u ove delove Srbije
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih